ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Браслети: мегапак

Артикул:41913

LEGO® • Браслети: мегапак (41913)
869 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41913
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DOTS
Вік:
6-14
Деталі:
300
Коробка:
223 x 233 x 50
Дата виходу:
Червень 2019

Мега-набір LEGO® DOTS (41913) порадує кожного малюка, який любить ділитися творчими мистецькими проектами з друзями! Цей художній набір був розроблений так, щоб зробити браслети дуже простими у виготовленні. Це дозволяє дітям створювати власні прикраси разом з друзями, а потім переробляти їх усіма можливими способами.

Набір з браслетами містить п'ять регульованих еластичних стрічок різних кольорів, які підходять для великих і маленьких зап'ясть. Ви також можете знайти 295 спеціально відібраних плиток, серед яких плитки зі спеціальними прикрасами, і навіть плитка з п'ятьма серцями! Елементи набору поміщаються в контейнер з відсіками, які полегшують сортування і зберігання плитки.

Цей набір буде відмінним подарунком на Новий Рік, день народження або будь-якої іншої події.

Безліч креативних ідей для браслета! При прикрасі браслетів діти можуть поліпшити свій дизайн і навички самовираження. Вони можуть скористатися інструкціями, представленими на упаковці, або придумати власний унікальний дизайн і, нарешті, продемонструвати свою закінчену роботу.
У цьому та інших наборах діти знайдуть барвисті плитки, які відмінно підходять для спільного творчого веселощів з друзями. Для більш цікавого ефекту діти можуть також використовувати плитки LEGO® DOTS DOTS Accessories Series 1 (41908), щоб прикрасити свої милі браслети дружби.

  • Цей креативний набір сподобається всім любителям рукоділля. Гнучкі браслети і різнобарвна плитка для прикраси стануть захоплюючим подарунком для хлопчиків і дівчаток від 6 років - під ялинку, на день народження або будь-який інший випадок.
  • Кожен браслет має довжину близько 20 см, і після закінчення гри майбутні дизайнери можуть впорядкувати плитки і надійно розмістити їх в відсіках переносного контейнера.
  • Рушійною силою цієї іграшки є дитяча уява, тому творчі веселощі ніколи не закінчуються. Іграшки, які не потребують батарейок, розвивають здатність творчо будувати, а також дарують дітям радість створення власних творів.
  • Веселощі починається з прикраси браслетів - просто відкрийте упаковку.
  • Набори LEGO® DOTS - це дивовижні дитячі вироби. Цей розумно продуманий набір браслетів дає надихаючі варіанти дизайну, які підвищать дитячу креативність і впевненість в собі.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code