ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Шкатулка

Артикул:41915

LEGO® • Шкатулка (41915)
679 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41915
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DOTS
Вік:
6-14
Деталі:
374
Коробка:
273 x 223 x 52
Дата виходу:
Червень 2019

Прикрашати і використовувати скриньки з набору LEGO® DOTS (41915) буде дуже весело! Цей простій і інтуїтивно зрозумілий креативний набір дозволяє дітям побудувати красиву скриньку для коштовностей і прикрас, яку вони зможуть поставити в спальні і багато разів переробляти, щоб вона відповідала декору кімнати або їх настрою.
У комплект входить контейнер для зберігання, який полегшує прибирання після гри і організацію плиток. У скриньці з рухливими відділеннями можуть зберігатися усі прикраси LEGO DOTS. У набір також входять плитки для прикраси, які заохочують використання уяви і творчості для створення дуже особистої іграшки. Скринька навіть має замок, тому дитячі секрети залишаться в безпеці.
Гра з цим набором - це здорово, тому що діти можуть вільно використовувати свою уяву і прикрашати коробку будь-яким способом. Діти можуть міняти дизайн скриньки стільки раз, скільки захочуть. Ці іграшкові набори прекрасні як подарунки на Новий рік, день народження або будь-який інший випадок.

  • Познайомте вашу дитину зі світом творчої ручної роботи з класною скринькою LEGO® DOTS 41915. Кожна сторона коробки може бути прикрашена, тому варіантів для творчості дійсно багато.
  • Прикрашаючи скриньки, діти можуть розвивати свій дизайн і навички самовираження. Вони можуть використовувати ідеї, представлені на упаковці набору LEGO® DOTS 41915, або запропонувати свої власні унікальні дизайни.
  • Діти можуть також використовувати плитки з інших наборів DOTS, наприклад, Аксесуари DOTS - Серія 1 (41908), щоб їх коробка відповідала дизайну інтер'єру кімнати! Цей креативний набір сподобається кожному маленькому любителеві ручної роботи.
  • Скринька стане відмінним подарунком на Новий рік, день народження або будь-яке інше свято для будь-якої дитини від 6 років.
  • Скринька з прикрасами має висоту близько 3 см, ширину 12 см і глибину 14 см, що означає, що вона ідеально підійде для дитячої спальні. Кожен маленький дизайнер з радістю заховає прикраси в саморобній подарунковій коробці.
  • Рушійною силою цієї іграшки є дитяча уява, тому творчі веселощі ніколи не закінчуються. Іграшки без електронних компонентів зміцнюють здатність грати самостійно і вирішувати проблеми, а також дарувати дітям радість створення власних творів.
  • Набори LEGO® DOTS - це дивні дитячі вироби. Ця розумна скринька для прикрас пропонує дітям варіанти дизайну, які підвищать їх креативність і упевненість.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code