ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Робоносоріг Зейна

Артикул:71719

LEGO® • Робоносоріг Зейна (71719)
1799 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71719
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
8-14
Деталі:
616
Коробка:
382 x 262 x 70
Дата виходу:
Червень 2020

Дітям сподобається набір LEGO® NINJAGO® Робоносоріг Зейна 71719 - в ньому чотири мініфігурки, які можна зібрати самому, і друзів можна запросити пограти. Разом з Коулом і Зейном вони можуть увійти в захоплюючий світ фантастичних пригод і допомогти воїнам втекти з підземель Сінтаро.

Ідеальна іграшка для любителів пригодницьких настільних ігор. Набір також є настільною грою LEGO, в якій діти знайдуть кубик в стилі ніндзя і форт зі спеціальною пасткою. Діти кидають кістки і ходять по черзі, щоб уникнути пастки, пройти ворогів і отримати дорогоцінний меч слонової кістки. Іграшка також може бути об'єднана з іншими наборами LEGO для створення великої настільної гри.

  • Фантастичний набір LEGO® NINJAGO® Робоносоріг Зейна - ідеальна іграшка для дітей, які люблять настільні ігри NINJAGO і відтворюють захоплюючі історії за допомогою фігурок ніндзя.
  • Цей набір містить мініфігурки героїв Зейна і Коула і їх ніндзя, які борються з Геклом, Гінклом і Глеком в захоплюючих битвах. Також включає в себе гральні кубики для гри в настільну гру NINJAGO. Набір з Зейном, чотирма мініфігурки і рогатою істотою - новинка червня 2020 року, яка дозволяє вам грати в декораціях підземелля Сінтаро.
  • Персонажі цього набору також дозволяють дітям змагатися в захоплюючій настільній грі LEGO® NINJAGO.
  • Набір настільних ігор LEGO® складається з 616 елементів і принесе багато задоволення дітям у віці від 8 років, а також стане відмінним подарунком на день народження або іншу подію.
  • Розміри цієї іграшки дозволяють комфортно носити її з собою куди завгодно. Фігура рогатої істоти LEGO® NINJAGO® має висоту близько 18 см, довжину 26 см і завширшки 7 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code