ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Головний аеропорт

Артикул:60261

LEGO® • Головний аеропорт (60261)
1699 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60261
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Вік:
4-8
Деталі:
286
Коробка:
480 x 282 x 61
Дата виходу:
Червень 2020

Діти не можуть встояти перед атмосферою повітряних подорожей з цим надихаючим набором центрального аеропорту міста з серії LEGO City (60261). Він не лише містить деталізовану будівлю терміналу, але також включає заправник і багажний візок. У наборі діти також виявлять дивний транспортний літак, в якому зможуть розміститися мініфігурки пілота і пасажирів! А оскільки наземні працівники забезпечують безперебійну роботу аеропорту, діти можуть насолоджуватися пригодами у польоті щодня!

Цей набір 4+ включає спеціальну стартову підставку і брошуру з простими інструкціями по зборці, які дозволять дітям відчути гордість за зборку власних моделей LEGO. У свою чергу, в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів ви можете знайти інструкції Instructions PLUS - інтерактивне керівництво по зборці з цікавою можливістю масштабування і повороту моделі, завдяки чому зборка з блоків LEGO стає легкою і захоплюючою.

Набор повний реалістичних транспортних засобів, детальних аксесуарів і незвичайних персонажів, які спонукають дітей придумувати свої власні історії і брати на себе ролі, - створювати і грати з ними дуже весело.

Що в коробці?

  • Є чартерний літак, термінал аеропорту з багатьма деталями, автоцистерна і багажний візок, а також мініфігурки : пілот, два члени наземної команди і три пасажири. Просто додайте трохи уяви і аеропорт оживе!
  • Набор LEGO® City Central Airport (60261) стане відмінним подарунком на Новий рік або день народження для хлопчиків і дівчаток, яким 4 роки і які люблять іграшкові літаки. Навіть новачки можуть впоратися з комбінацією блоків.
  • Готова будівля терміналу аеропорту LEGO® City має висоту близько 16 см, ширину 24 см і глибину 9 см, а літак має висоту близько 10 см, довжину 21 см і ширину 20 см

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code