ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Сітхі

Артикул:31200

LEGO® • Сітхі (31200)
4499 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
31200
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Art
Вік:
18+
Деталі:
3406
Коробка:
404 x 415 x 53
Дата виходу:
Серпень 2020

Чи ви колись хотіли мати портрет легендарного лиходія? Тепер можна забути про навколишній світ і створити один із трьох портретів могутнього Лорда ситхів або ж придбати три набори й поєднати їх в унікальну колекцію. Звукова доріжка у наборі доповнить враження, захопивши вас пов’язаними з набором історіями. Готову модель довершіть табличкою із підписом «Star Wars» і гордо поставте своє творіння на видноті.

  •  Пориньте в захоплюючу збірку набору «Ситхи» LEGO® Art Star Wars ™ (31200) для дорослих, що пропонує три різні моделі. Зберіть цей портрет легендарного лорда ситхів Star Wars і повісьте його на стіну або поставте на полицю.
  •  Дослідіть «темну сторону» творчості, збираючи цей набір LEGO®, що включає в себе 3395 деталей, 9 пластин для збірки, ексклюзивну плитку з написом «Зоряні війни», зібрану з кубиків рамку LEGO, нове унікальне кріплення для підвішування і роздільник деталей.
  •  Згадайте історію легендарних лордів Ситхів і відпочиньте, збираючи цей унікальний портрет LEGO®. Завдяки аудіозапису, що входить в набір,  ви зможете ще глибше зануритися в цей проект і послухати кумедні історії та інтерв'ю про фільм «Зоряні війни».
  •  Насолоджуйтесь складанням портрета легендарного сітха з цього набору LEGO®. А щоб отримати ще більше можливостей для творчості, об'єднайте три набори і зберіть унікальне зображення Дарта Вейдера, яке стане чудовою прикрасою вашого будинку або офісу.
  •  Розміри цієї картини LEGO® Art 3 в 1 - трохи більше 40 х 40 см. Ви можете повісити її на стіну або поставити на полицю, де ця детально пророблена модель буде виглядати особливо ефектно. Вона стане чудовим подарунком для вас або інших фанатів LEGO, яким подобаються супергерої або «Зоряні війни».
  •  Батарейки не потрібні. Цей творчий набір для дорослих пропонує захоплюючий проект LEGO® і цікавий аудіозапис. Відмовтеся від повсякденної суєти, приділіть час творчості і зберіть цей неймовірний портрет.
  •  Ілюстрований буклет з інструкціями допоможе вам виконати цей проект, а також зануритися в світ підступних задумів Дарта Вейдера, перш ніж ви почнете конструювати. У процесі складання ви зможете насолодитися аудіозаписом, спеціально створеним для цього набору LEGO®.
  •  Портрети легендарних лордів ситхів LEGO® Art, які будуть чудово виглядати на стіні або на полиці, подарують вам чудові враження від збірки, а також можливість приділити час своєму захопленню мистецтвом і творчістю.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code