ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Зустріч у джунглях із кусакою на ланцюгу. Додатковий рівень

Артикул:71381

LEGO® • Зустріч у джунглях із кусакою на ланцюгу. Додатковий рівень (71381)
899 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71381
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Mario
Вік:
7-14
Деталі:
160
Коробка:
262 x 141 x 61
Дата виходу:
Січень 2021

Доповни стартовий набір LEGO® Super Mario™ непростою перепоною з кусакою на ланцюгу! Увійди в лимонадні джунглі, але намагайся не вступити в отруйне болото. Застрибни на Колючконога і здолай його. Заскоч на платформу, щоб збити кусаку на ланцюгу і звільнити шлях. Щойно позбудешся небезпечного зубатого ворога, вистрибни на кубик із монеткою та отримай свій приз!

  • З цим додатковим набором "Зустріч у джунглях із кусакою на ланцюгу" (71381) діти можуть додати випробування із стрибками в Джунглях газованої води до стартового набору LEGO® Super Mario™ і змагатися з друзями.
  • Цей унікальний ігровий набір включає фігурки LEGO® двох знаменитих ворогів з Super Mario™ - Колючконога і Кусаку на ланцюги, яких може перемогти LEGO® Маріо (не входить в комплект).
  • У наборі є платформа, на яку потрібно стрибнути, щоб прибрати Кусаку на ланцюзі з дороги, і блок з монетами, що дає гравцям додаткові віртуальні монети в нагороду.
  • Цей набір LEGO® з 160 деталей стане класним подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 7 років, у яких вже є стартовий набір "Пригоди разом з Маріо" (71360), необхідний для інтерактивної гри.
  • Розміри модуля : більше 10 см у висоту, 21 см завширшки і 15 см в глибину в базовому виді. Його можна перебудовувати або по-різному поєднувати з іншими наборами LEGO® Super Mario™.
  • У безкоштовному додатку LEGO® Super Mario™ ви знайдете інструкції по зборці, безпечний майданчик, де діти можуть ділитися ідеями, і багато що інше. Список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS ви знайдете на сайті LEGO.com/devicecheck.
  • Колекційні набори LEGO® Super Mario™ допомагають оживити улюбленого персонажа усієї сім'ї і надають шанувальникам Маріо безмежні можливості для розширення, перебудови, персоналізації і створення власних унікальних рівнів.
  • Усі елементи LEGO®, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони сумісні один з одним і завжди надійно з'єднуються і відокремлюються.
  • Компоненти LEGO® тестуються усіма можливими способами, щоб переконатися, що вони відповідають найстрогішим стандартам безпеки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code