ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Будинок Маріо і Йоші. Додатковий рівень

Артикул:71367

LEGO® • Будинок Маріо і Йоші. Додатковий рівень (71367)
999 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71367
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Mario
Вік:
6-14
Деталі:
205
Коробка:
262 x 191 x 61
Дата виходу:
Серпень 2020

Зазирни в будинок LEGO® Маріо і здобудь монети на новому рівні LEGO® Super Mario™! Поговори з Йоші на вулиці – що скаже LEGO® Mario™ і скільки монет ти збереш? Знайти на горищі кубик супер зірки, щоб зупинити час гри, збирай монети та багато іншого. Застрибни на Гумбу в саду, щоб отримати додаткову монету. А тоді час відпочити: погойдай Маріо в гамаку так ніжно, щоб він заснув.

  • Об'єднавши цей милий ресурсний набір «Будинок Маріо і Йоші» (71367) зі стартовим набором «Пригоди з Маріо» LEGO® Super Mario™ (71360), діти зможуть заробляти цифрові монети для переходу на наступний рівень і насолоджуватися цікавими рольовими іграми.
  • Цей колекційний набір включає в себе збірну модель будинку із захованим під дахом блоком-Зірочкою, а також гамак і фігурки Йоші і Гумби, з якими Маріо LEGO® (фігурка не входить в набір) може взаємодіяти.
  • Поукачівайте Маріо LEGO® (фігурка не входить в набір) в гамаку, помістіть його на мітку Йоші, щоб поговорити з ним, і переможить Гумбу - цей ресурсний набір надає гравцям безліч кумедних можливостей для створення нових, ще більш захоплюючих ігрових рівнів.
  • Цей набір LEGO®, що включає в себе 205 деталей, стане прекрасним подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 6 років, надихаючим їх на створення нових унікальних ігрових рівнів і персоналізацію стартового набору «Пригоди з Маріо».
  • Цей модуль розміром 13 см у висоту, 25 см в довжину і 17 см в ширину можна перебудувати і об'єднати зі стартовим набором і різними ресурсними наборами LEGO® Super Mario™.
  • Для творчих ігор з цим конструктором не потрібні батарейки: досить просто об'єднати його зі стартовим набором, що включає в себе фігурку Маріо LEGO®. У набір також входить буклет з зрозумілими інструкціями, завдяки яким діти зможуть зібрати цю модель самостійно.
  • У безкоштовному додатку LEGO® Super Mario ™ діти знайдуть цифрові інструкції по збірці, круті інструменти перегляду і безпечну платформу для обміну ідеями. Відвідайте сайт LEGO.com/devicecheck, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS.
  • Колекційні набори LEGO® Super Mario ™ допомагають оживити легендарного персонажа і надають дітям і всім шанувальникам цієї популярної гри безмежні можливості для розширення, перебудови, персоналізації і створення самих різних завдань і ігрових рівнів.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code