ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Маріо-будівельник. Бонусний костюм

Артикул:71373

LEGO® • Маріо-будівельник. Бонусний костюм (71373)
349 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71373
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Mario
Вік:
6-14
Деталі:
10
Коробка:
122 x 91 x 47
Дата виходу:
Серпень 2020

Берися до роботи з цим класним додатковим пакетом «Маріо-будівельник»! Вдягни фігурку LEGO® Mario™ (не входить до пакету) у спеціальний комбінезон і кепку. Нехай він тупає по кубиках LEGO і збирає монети. Чим сильніше тупає Маріо, тим більше монет ти отримуєш! Це геніальне і потужне рішення, щоб зробити створені тобою рівні LEGO® Super Mario™ ще цікавішими!

  • Діти будуть із задоволенням «стрибати» на кубики і збирати монети в грі LEGO® Super Mario™, надівши на фігурку Маріо LEGO інтерактивний костюм з набору «Маріо-будівельник» (71373).
  • Збірний костюм спеціально призначений для фігурки Маріо LEGO® з стартового набору «Пригоди з Маріо» (71360) та в грі наділяє її дивовижними здібностями.
  • Гравці зможуть заробити ще більше цифрових монет, надівши цей костюм на фігурку Маріо LEGO® (не входить в комплект) і «стрибаючи» по кубиках LEGO на створеному ними рівні гри.
  • Цей набір LEGO®, що включає в себе 10 деталей, стане приголомшливим подарунком на день народження або інше свято для дітей і шанувальників цієї популярної гри в віці від 6 років, за допомогою якого вони зможуть відкрити для себе ще більше можливостей для ігор зі стартовим набором «Пригоди з Маріо» (71360) та ресурсними наборами.
  • Стартовий набір і ресурсні набори також можна доповнити іншими посиленнями для фігурки Маріо LEGO®, в тому числі наборами підсилень «Вогняний Маріо» (71370), «Маріо з пропелером» (71371) та «Маріо-кіт» (71372).
  • Для ігор з цим кумедним творчим набором не потрібні батарейки: просто надягніть цей костюм на фігурку Маріо LEGO® з стартового набору, щоб зробити ігри ще цікавіше. У набір входить буклет з інструкціями, які допоможуть дітям зібрати цю модель самостійно.
  • Безкоштовний додаток LEGO® Super Mario™ включає в себе інструкції по збірці і матеріали для натхнення, а також надає безпечну платформу для обміну ідеями. Відвідайте сайт LEGO.com/devicecheck, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS.
  • Колекційні набори LEGO® Super Mario ™ допомагають оживити цього унікального і всіма улюбленого персонажа і надають безліч творчих завдань, які ідеально підходять для самостійних ігор і змагань з сім'єю або друзями.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code