ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Букет

Артикул:10280

LEGO® • Букет (10280)
2299 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
10280
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Creator
Категорія:
Моделі Expert
Вік:
18+
Деталі:
756
Коробка:
262 x 382 x 70,5
Дата виходу:
Січень 2021

Здивуєте друга або улюблену людину, подарувавши їй прекрасний і абсолютно незвичайний букет квітів. Цей букет LEGO® складений з чудових і яскравих кольорів самих різних забарвлень - вправно зібраних з деталей LEGO. Стебла квітів регулюються, так що ви легко можете пристосувати свій букет для будь-якої вази. Дайте волю уяві з цією медитативною моделлю і веселитеся, збираючи прикрасу, що притягає погляд.

Дарувати і отримувати красиві квіти - така радість. Якщо ви шукаєте незвичайний подарунок, букет квітів LEGO® (10280) - відмінний вибір. Цей комплект для зборки моделі букета квітів дозволить вам розслабитися, відключитися від мережі і створити щось дивне. Коли усе буде готове, вражаюча квіткова вітрина привнесе веселощі і яскраві фарби до будь-якої кімнати. Регульовані ніжки дозволяють легко адаптувати композицію для будь-якої вази або контейнера. Створюйте квіти як професіонал. Кожна деталь букета зроблена з компонентів LEGO, які можна настроювати для створення унікального оформлення. У більшості кольорів є пелюстки, які можна розташувати, так що ви можете весело провести час, створюючи різні композиції. Роз'єднаєте стебла і знову з'єднаєте, щоб відрегулювати висоту і форму ваших кольорів. Цей набір входить в ботанічну колекцію LEGO для дорослих і включає декілька елементів, виготовлених з пластика на рослинній основі, виробленого з використанням екологічно чистої цукрової тростини.

  • Будівельний набір LEGO® Букет квітів(10280) стане унікальним подарунком або продуманим проектом, створивши прикрасу, що повністю складається з деталей LEGO. Зверніть увагу, що ваза не входить в комплект.
  • Цей квітковий букет є яскравою демонстрацією кольорів і цікавих форм, натхненних справжніми квітами, такими як троянди, левовий зів, мак, айстри, ромашки і трави.
  • Розташуєте пелюстки і листя, а потім зміните довжину стебел, щоб створити дивні композиції для будинку.
  • Шукаєте кращі подарунки на дні народження, ювілеї або особливі випадки? Набор LEGO® Букет квітів - це особливий і незвичайний подарунок для друзів і близьких у будь-яку пору року.
  • Стебла в букеті різної довжини. Орієнтовно, "левовий зів" з прямим стеблом має висоту більше 36 см
  • Цей перший букет квітів LEGO® включає безліч нових кольорів і форм, які сподобаються дорослим прихильникам LEGO.
  • Квіти створені із понад 17 незвичайних елементів LEGO® з реалістичними формами і кольорами пелюсток.
  • Квітковий букет LEGO® входить в ботанічну колекцію LEGO. У цій революційній колекції використовуються декілька елементів з пластика на рослинній основі, виробленого з екологічно чистої цукрової тростини.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code