ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Потяг із тваринами

Артикул:10955

LEGO® • Потяг із тваринами (10955)
689 грн

Оцінити:

Артикул:
10955
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Мої перші набори
Вік:
1.5-5
Деталі:
15
Коробка:
354 x 191 x 91
Дата виходу:
Січень 2021

Маленьким любителям тварин сподобається грати із слоном, тигром, жирафом і пандою. В процесі гри діти зможуть збирати і збирати заново вагони, зчіплювати їх один з одним, розміщувати тварин, знімати їх з потягу і ставити одне на інше. При цьому вони розвиватимуть дрібну моторику і відкриють для себе чарівний світ творчих ролевих ігор. Інноваційні функції, такі як рухлива шия жирафа, додають радощі цій веселій розвиваючій іграшці.
Усі діти люблять тварин, вірно? Набор "Мій перший Потяг із тваринами" LEGO® DUPLO® (10955) стане для малюка ідеальним способом познайомитися з тваринним світом.
Парад іграшкових тварин.
Юного любителя природи чекають слон, тигр, жираф і панда. В процесі гри діти зможуть збирати і збирати заново вагони, зчіплювати їх, розміщувати тварин, знімати їх з потягу і ставити одне на інше. При цьому вони розвивають дрібну моторику і відкривають для себе світ творчих ролевих ігор. Такі функції, як рухлива шия жирафа, додають радості веселій розвиваючій іграшці. Картки із зображеннями моделей у натуральну величину дозволяють збирати їх, прикладаючи кубики до картинки, а щоб було ще веселіше, потяг можна з'єднати з іншими іграшками DUPLO на колесах.
Практичні повчальні іграшки для малюків.
Іграшки LEGO DUPLO - це веселощі без меж, самовираження і веселе навчання для дошколят. З наборами DUPLO батьки можуть приєднатися до гри і спостерігати за найважливішими етапами розвитку своїх малюків.

  • Порадуйте свого малюка цим чарівним набором "Мій перший Потяг із тваринами" LEGO® DUPLO® (10955). У цьому універсальному наборі є 4 тварини для зборки. Їх можна брати, поміщати і тягнути, і вони ідеально підходять для маленьких дитячих рук.
  • Містить іграшки для зборки: слона (4 деталі), тигра (2 деталі), жирафа (3 деталі) і панду (2 деталі), а також 4 "вагончики" з колесами, щоб їх катати.
  • Діти зможуть збирати і збирати заново вагони, зчіплювати їх один з одним, розміщувати тварин, знімати їх з потягу і ставити одне на інше. Насолоджуючись творчими ролевими іграми, діти розвивають дрібну моторику рук.
  • У цьому наборі для дітей у віці від 18 місяців є усе: практична творчість, можливості для винахідливої гри і допомога в розвитку дитини. Це відмінний подарунок для малюків.
  • Розміри: більше 14 см у висоту, 45 см в довжину і 6 см завширшки. Ідеально підходить для маленьких дитячих рук.
  • Включає картки із зображеннями моделей у натуральну величину. Діти можуть збирати моделі, прикладаючи кубики до картинки, а батьки навчать їх розпізнавати кольори і форми.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code