ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Monster Jam® Grave Digger®

Артикул:42118

LEGO® • Monster Jam® Grave Digger® (42118)
779 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
42118
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Technic
Вік:
7-14
Деталі:
212
Коробка:
262 x 141 x 91
Дата виходу:
Січень 2021

Готовий відчути себе за кермом потужного та безжального монстр-трака, якому підвладна гравітація? Тоді пристебнися та приготуйся до найкращого шоу у твоєму житті з моделлю LEGO® Technic Monster Jam® Grave Digger®. Як на справжній машині, тут є зображення привиду й полум’я. Зі здоровенними шинами та інерційним двигуном швидкісні стрибки та перевороти даються легко. А тепер настав час чогось новенького. Перетвори свій монстр-трак на багі для бездоріжжя.

Приголомшлива іграшка 2 в 1.
Готові до нового завдання? Відмінні новини! Модель "Grave Digger®" можна перебудувати в багги-внедорожник, щоб було ще веселіше. Шукайте цифрові інструкції Instructions PLUS в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions. Це інтерактивне керівництво пропонує інструменти масштабування і обертання, що допомагають дітям збирати модель.
Надихаючи нове покоління інженерів.
У всесвіті LEGO Technic усі механізми виглядають і працюють, як справжні, так що ці набори можуть стати для прихильників LEGO чудовим введенням в інженерну справу і механіку.

  • Любителі вантажівок-монстрів зможуть відтворити улюблені трюки з набором для зборки "Grave Digger®" Monster Jam® LEGO® Technic (42118). Реалістичні деталі включають величезні шини, наклейки і багато що інше.
  • Удвічі більше задоволення! Іграшкова вантажівка збирається заново у багги, так що дітей чекає цілих два завдання по зборці і безліч можливостей для автомобільних ігор.
  • Інерційний мотор дозволяє монстр-траку і багги з легкістю розганятися - зовсім яких реальним прототипам.
  • Шукаєте самий кращий подарунок для дітей, яким подобаються вантажівки-монстри? Цей набір ідеально підходить для дітей від 7 років, які захоплюються шоу Monster Jam® або класними іграшковими машинками.
  • Серед крутих особливостей машини є гнучкий прапор, який може опускатися і підніматися, і червоні фари - як у грузовка "Grave Digger®".
  • Розміри цієї моделі Monster Jam®: більше 11 см у висоту, 24 см в довжину (з прапором) і 11 см завширшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code