ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Сутичка Людини-Павука і Піщаної Людини

Артикул:76172

LEGO® • Сутичка Людини-Павука і Піщаної Людини (76172)
349 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76172
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
4-8
Деталі:
45
Коробка:
141 x 122 x 61
Дата виходу:
Січень 2021

LEGO® Marvel Spider-Man 76172 Сутичка Людини-Павука і Піщаної Людини - це величезна доза веселощів на вищому рівні. Іграшка призначена для дітей у віці чотирьох років і більш старшого віку - вона сприяє розвитку і спонукає їх грати разом.
Кращий початок для розуму, що розвивається!
Набір LEGO 4+ - це двері в світ нескінченного веселощів. У комплект входить стартовий цеглинка: шасі, яке спрощує початок будівництва і дозволяє вашим малюкам насолоджуватися процесом складання. Будувати ще цікавіше за допомогою Instructions PLUS в додатку LEGO Building Instructions, яке дозволяє збільшувати масштаб, обертати і візуалізувати процес побудови вашої моделі.
Розваги для сім'ї!
Набори LEGO 4+ також призначені для батьків, які можуть навчити своїх дітей будувати і стати свідками ключових етапів їх розвитку.

  • LEGO® Marvel Spider-Man 76172 «Сутичка Людини-Павука і Піщаної Людини» допомагає дітям від 4 років і старше розвивати спритність, уяву і підвищувати впевненість у собі. Це справжня перлина для маленьких супергероїв!
  • У набір входять мініфігурки Людини-павука і Піщаної людини, міцний баггі-павук, піщана катапульта, з якої можна стріляти, і класні аксесуари з фільмів про супергероїв.
  • Допоможіть Людині-павуку зупинити суперлиходія! Пізніше ви зможете розіграти сцени з фільмів або представити себе супергероєм, що переживають незвичайні пригоди. Ви також можете запросити друзів пограти.
  • Цей набір LEGO® 4+ включає спеціально розроблену стартову цеглинку і прості інструкції по збірці. Це дозволяє дітям від 4 років і старше вчитися будувати і поступово здобувати більше впевненості.
  • Іграшка-конструктор має розміри більше 4 см у висоту, 9 см в ширину і 6 см в глибину, а елементи досить малі, щоб діти могли зручно брати їх і складати. Відмінна розвага для всієї родини!
  • У набір входять прості інструкції, а кубики упаковані так, що в кожному пакетику є ігровий елемент і один персонаж. Це дозволяє дітям почати будувати в своєму власному темпі.
  • Будівництво тепер може бути ще більш захоплюючим з цифровими інструкціями PLUS в додатку LEGO® Building Instructions, яке дозволяє масштабувати, обертати і візуалізувати свій прогрес.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code