ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Мікровинищувач AT-AT™ проти таунтауна

Артикул:75298

LEGO® • Мікровинищувач AT-AT™ проти таунтауна (75298)
699 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75298
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Star Wars
Категорія:
Мікрофайтери
Вік:
6-12
Деталі:
205
Коробка:
262 x 141 x 48
Дата виходу:
Березень 2021

Запропонуйте малюкам розіграти битву при Хоті з фільму «Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь» і придумати свої власні захоплюючі історії з набором «Мікрофайтери: AT-AT™ проти таунтауна» (75298). Він включає в себе простий у збірці крокохід AT-AT і модель таунтауна, на якому можуть їхати дві міні-фігурки LEGO®.

Захоплюючі рольові ігри.

Міні-фігурки LEGO Люка Скайуокера і водія крокохіда озброєні кулеметами і використовують електробіноклі для пошуку ворогів. Люк, звичайно ж, не розлучається зі своїм світловим мечем. До цього творчого набору додаються зрозумілі інструкції, тому навіть початківці конструктори зможуть впевнено зібрати модель, яку можна об'єднати з набором «Мікрофайтери: Сокіл тисячоліття» (75295).

Ласкаво просимо у всесвіт «Зоряних воєн».

LEGO Group протягом ось уже понад два десятиліття створює з кубиків дивовижні версії легендарних зорельотів, транспортних засобів, локацій і персонажів великої саги «Зоряні війни». Цей набір для конструювання стане відмінним подарунком на день народження або інші свята і розкриє двері в галактику неймовірних пригод та ігор.

  • Діти зможуть відтворити битву при Хоті з фільму «Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь» і придумати свої власні сюжети з міні-моделями AT-AT і таунтауна, які так легко зібрати з кубиків LEGO®.
  • Набір «Мікрофайтери: AT-AT ™ проти таунтауна» (75298) включає в себе 2 міні-фігурки LEGO®: Люка Скайуокера зі світловим мечем і водія крокохіда. У кожного з персонажів є електробінокль і шутер.
  • На таунтауне і всередині рухомого AT-AT є місце для міні-фігурки LEGO®. Набір легко об'єднати в набором «Мікрофайтери:« Сокіл тисячоліття »(75295), щоб придумувати нові битви.
  • Це дивовижний набір для конструювання з 205 деталей стане відмінним подарунком на день народження або будь-яке інше свято для дітей старше 6 років. Він дасть можливість познайомити їх з дивовижним і повним творчих ідей всесвітом LEGO® Star Wars™.
  • Розміри моделі таунтауна: 7 см х 9 см х 5 см. Всі моделі, включаючи крокохід і міні-фігурки LEGO®, легко поміщаються в дитячий рюкзак, щоб можна було грати в подорожах.
  • Роздумуєте, чи варто купувати цей набір для юного фаната «Зоряних воєн», який поки не знайомий з принципами конструювання LEGO®? Це не проблема. У комплекті зрозумілі інструкції для складання, щоб діти могли зібрати моделі самостійно.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code