ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Мандалорський зоряний винищувач N-1. Мікровинищувач

Артикул:75363

LEGO® • Мандалорський зоряний винищувач N-1. Мікровинищувач (75363)
629 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75363
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Star Wars
Категорія:
Мікрофайтери
Вік:
6-12
Деталі:
88
Коробка:
141 x 122 x 46
Дата виходу:
Серпень 2023

Познайомте дітей із наборами LEGO® Star Wars™ завдяки набору Мандалорський зоряний винищувач N-1. Мікровинищувач (75363). Ця мікромодель винищувача N-1 із кубиків LEGO має відкриту кабіну для LEGO мініфігурки Мандалорця та місце для фігурки LEGO Ґроґу, а також два шутери. У наборі до Мандалореця міститься бластер і реактивний ранець, щоб надихнути на гостросюжетну гру.
Чудовий подарунок до будь-якого свята для дітей віком від 6 років, цей конструктор чудово поєднується з іншими наборами LEGO Star Wars Мікровинищувач для додаткових ігрових можливостей.
LEGO Builder Подаруйте юним дослідникам легку й інтуїтивну будівельну пригоду завдяки додатку LEGO Builder. Будуючи, діти можуть масштабувати й обертати будівельні 3D моделі, відстежувати прогрес і багато іншого.
Галактика творчості.
З 1999 року LEGO Group створює свої версії легендарних зорельотів, транспортних засобів, локацій та персонажів усесвіту Зоряні війни. Досліджуйте безліч наборів, щоб отримати інші іграшкові конструктори для шанувальників будь-якого віку.

  • Конструктор LEGO® Star Wars ™ Мікровинищувач (75363) — підживіть дитячу творчість завдяки мікромоделі мандалорського винищувача N-1, який вперше з?явився у серіалі Зоряні війни: Книга Боба Фетта, і який можна зібрати в мікромасштабі.
  • Містить двох популярних персонажів Star Wars™ — мініфігурку LEGO® Мандалорця із бластером і реактивним ранцем, а також фігурку LEGO Ґроґу.
  • Складайте й грайте — конструктор винищувач N-1 має відкриту кабіну для мандалорця, місце за кабіною для Ґроґу й два стрілецькі шутери для гостросюжетної гри.
  • Комбінації мікровинищувачів — цей іграшковий конструктор чудово поєднується з іншими наборами Star Wars™ «Мікровинищувачі» для розширення ігрових можливостей.
  • Ідея подарунка дітям віком від 6 років — подаруйте цей конструктор LEGO® Star Wars™, що складається з 88 деталей, дітям як сюрприз, подарунок на день народження або святкову приємність.
  • Портативна гра — розміри моделі мікровинищувача сягають понад 3 см заввишки, 13 см завдовжки і 8 см завширшки. Покладіть її в рюкзак, аби діти грали в дорозі.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code