ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Винищувач Опору типу X

Артикул:75297

LEGO® • Винищувач Опору типу X (75297)
699 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75297
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Star Wars
Категорія:
Епізоди VII-VIII
Вік:
4-8
Деталі:
60
Коробка:
262 x 141 x 48
Дата виходу:
Березень 2021

Подаруйте малюкам можливість навчитися збирати моделі і придумувати ігрові сюжети з набором «Винищувач Опору типу Х» LEGO® Star Wars™ для дітей від 4 років. Проста в збірці версія винищувача з фільму «Зоряні війни: Пробудження сили» оснащена крилами, які змінюють положення для польоту і для посадки. У кабіну винищувача, що відкривається, поміщається міні-фігурка По Дамерона, озброєного бластером, а позаду є місце для фігурки дроїда BB-8 LEGO.

Instructions PLUS.

Скористайтеся інтерактивними Instructions PLUS, доступними в безкоштовному додатку «Інструкції по збірці» LEGO. Ці інструкції, що включають в себе інструменти масштабування і обертання тривимірних зображень, зроблять збірку винищувача ще цікавіше!

Вас вітають іграшки для дітей старше 4 років.

Ігрові набори для конструювання LEGO Star Wars 4+ призначені для дітей старше 4 років, та ідеально підходять для того, щоб познайомити малюків з принципами складання з елементів LEGO і подіями саги «Зоряні війни». Використовуючи базові елементи, діти зможуть самостійно або за допомогою дорослих будувати транспортні засоби, будівлі та багато іншого і відразу ж включатися в гру.

  • Подаруйте малюкам дивовижний досвід збірки з набором для конструювання «Винищувач Опору типу Х» LEGO® Star Wars™ (75297), в який входить просте стартове шасі, щоб швидко побудувати модель і тут же почати грати.
  • Збірний іграшковий винищувач доповнений міні-фігуркою LEGO® По Дамерона з бластерним пістолетом, а також фігуркою дроїда LEGO BB-8, щоб надихнути дітей на творчу гру.
  • У кабіну винищувача, що відкривається, з крилами, що складаються, поміщається міні-фігурка По Дамерона, озброєного бластером, а позаду є місце для BB - 8.
  • Набір легко збирати і заново перебудовувати після боїв. Ця міцна іграшка серії LEGO® Star Wars™ з 60 елементів стане найкращим подарунком на день народження і будь-яке інше свято для творчих дітей старше 4 років.
  • Цей приголомшливий збірний винищувач має висоту 5 см, довжину 15 см і завширшки 19 см. Таку невелику модель легко упакувати в рюкзак, щоб дитині не було нудно в поїздках.
  • Така модель ідеально підійде для юних конструкторів, які захочуть спробувати зібрати її самостійно або з невеликою допомогою дорослих.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code