ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Мотоцикл для джунглів Ллойда

Артикул:71745

LEGO® • Мотоцикл для джунглів Ллойда (71745)
679 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71745
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
7-14
Деталі:
183
Коробка:
262 x 191 x 61
Дата виходу:
Березень 2021

Діти будуть із задоволенням розігрувати пригоди ніндзя з серіалу LEGO® NINJAGO® з цим приголомшливим набором «Мотоцикл Ллойда для джунглів» (71745). Іграшка формату «два в одному» оснащена двома шутерами, кабіною, що відкривається, робочої підвіскою і знімною літаючої дошкою для серфінгу.

Унікальна іграшка для захоплюючої гри!

У набір входять три міні-фігурки: Ллойд і Нія на острові і Хранитель гуркоту. Діти можуть розігрувати власні пригоди на суші і морі, щоб з'ясувати кому ж дістанеться чарівний амулет. Він теж входить в набір.

Відмінний набір для шанувальників ніндзя.

З наборами NINJAGO діти зможуть відволіктися від екранів гаджетів і розвинути важливі навички під час захоплюючої гри. Збирати набір і грати з ним весело як одному, так і з друзями. Пориньте в захоплюючий світ, ніндзя, драконів, роботів і приголомшливих механізмів!

  • «Мотоцикл Ллойда для джунглів» із серії LEGO® NINJAGO® (71745) це ефектна модель формату «два в одному» (мотоцикл ніндзя і серфборд), з якою можна придумувати нескінченну кількість захоплюючих пригод.
  • У набір ніндзя входять три міні-фігурки: Ллойд і Нія, а також Хранитель гуркоту з вражаючим списом і щитом.
  • Мотоцикл відрізняється підвіскою, що працює, кабіною для Ллойда, що відкривається,  і флаєром, на якому Нія може кидатися в битву.
  • Набір призначений для дітей від семи років. Він стане відмінним подарунком на будь-яке свято і принесе багато годин захоплюючої гри і битв ніндзя.
  • Мотоцикл має висоту 16 см, довжину 21 см і завширшки 6 см. Це ідеальний розмір для портативної іграшки, яку ви також можете взяти з собою в подорож.
  • Інші набори NINJAGO®, дизайн яких створювався за мотивами серіалу про ніндзя: «Дракон з джунглів» (71746), «Село Хранителів» (71747) та «Морська битва на катамарані» (71748).

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code