ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Стайня і догляд за поні

Артикул:10951

LEGO® • Стайня і догляд за поні (10951)
1149 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
10951
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Ферма
Вік:
2-5
Деталі:
65
Коробка:
382 x 262 x 94
Дата виходу:
Березень 2021

У наборі LEGO® DUPLO® Стайня і догляд за поні (10951) є все, що потрібно маленькому любителю тварин для догляду за двома чарівними поні. Творчі веселощі і грайливе навчання ніколи не закінчаться. Стайня для поні - це завжди весело. Двох милих поні потрібно погодувати, перш ніж їх вивести на прогулянку. Тоді вони захочуть попити і зачесатися. Не забудьте підготувати для них затишне місце для сну. Доглядаючи за поні на стайні, любителі маленьких тварин покращують дошкільний розвиток, особливо дрібну моторику, а також соціальну та емоційну обізнаність.

Набір LEGO® DUPLO® Стайня і догляд за поні (10951) заохочує творчу і пізнавальну розвагу по догляду за двома милими поні і включає в себе все, що може знадобитися любителям маленьких тварин.

  • У набір входять фігурки хлопчика і дівчинки, 2 милих поні, класична стайня зі збірними дверима, резервуар для води, морква і тюк сіна з реалістичною текстурою.
  • Граючи верхи на коні і доглядаючи за поні, діти будуть готувати корм, чистити коней і піклуватися про зручне місце для сну, розвиваючи при цьому моторику і соціальну та емоційну обізнаність.
  • Відмінна іграшка, яка підтримує розвиток дітей з дворічного віку, і прекрасний подарунок на Новий рік, день народження або інші випадки життя!
  • Стайня має висоту 19 см, завширшки 15 см і глибину 9 см. Елементи набору можна складати по-різному і легко комбінувати з іншими іграшками LEGO® DUPLO® для ферми.
  • Щоб зробити збірку і гру ще більш захоплюючими, вона поставляється з інструкціями по збірці з кумедною історією з зображеннями моделей.
  • Набори LEGO® DUPLO® містять елементи, що розвивають уяву і стимулюють гру без сценарію, в якій батьки можуть брати участь разом зі своїми дітьми.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code