ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Хлів, трактор і догляд за тваринами

Артикул:10952

LEGO® • Хлів, трактор і догляд за тваринами (10952)
2399 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
10952
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Ферма
Вік:
2-5
Деталі:
97
Коробка:
540 x 282 x 118
Дата виходу:
Березень 2021

LEGO® DUPLO® Хлів, трактор і догляд за тваринами (10952) - 'це ідеальна розвиваюча іграшка для малюків, які люблять тварин або трактори. Ферма "грай і вчися" для малюків наповнена веселим навчанням. Тут є господарські будівлі і трактор, а також свиня, вівця, кінь, собака, курка, півень і корови. У міру того, як малюки розігрують різні види діяльності на фермі, вони розвивають дрібну моторику і соціальну та емоційну обізнаність.

Набір LEGO® DUPLO® Хлів, трактор і догляд за тваринами (10952) - справжнє задоволення для маленького любителя тварин і сільськогосподарських машин, а також можливість вчитися в грі.

  • У набір входять трактор, свиня, вівця, кінь, собака, курка, півень і 2 корови, а також 4 фігурки LEGO® DUPLO®, збірний сарай, тюк сіна з реалістичною текстурою і безліч забавних аксесуарів.
  • Граючи верхи на коні, годуючи тварин і виконуючи сільськогосподарські роботи, діти можуть розвивати фізичні, соціальні та емоційні навички і здатність мислити творчо.
  • Чудовий подарунок на Новий рік, день народження або будь-яке інше свято для маленьких любителів тварин і тракторів та інших дітей від двох років, яким цікаво працювати на фермі.
  • Хлів має висоту понад 23 см, ширину 20 см і глибину 11 см, елементи можна складати різними способами, і їх легко комбінувати з іншими іграшками LEGO® DUPLO®. які демонструють сільське життя
  • Щоб зробити збірку і гру ще більш захоплюючими, набір поставляється з інструкціями по збірці з кумедною історією з зображеннями моделей.
  • Набори LEGO® DUPLO® спеціально розроблені для зручності маленьких рук. Вони заохочують розвиваючу гру без сценарію, в якій батьки можуть брати участь разом зі своїми дітьми.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code