ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пасіка

Артикул:21165

LEGO® • Пасіка (21165)
699 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
21165
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
8-14
Деталі:
238
Коробка:
262 x 191 x 61
Дата виходу:
Січень 2021

Ігровий набір LEGO® Minecraft™ Пасіка (21165) рясніє ролевими іграми. Як гравці, що так і не грають в Minecraft можуть насолоджуватися нескінченною практичною творчою грою із забавними персонажами і істотами з популярної онлайн-игры.

Відкрита гра, натхненна Minecraft.
Діти можуть приєднатися до доброзичливих бджіл, які допомагають рости квитам і рослинам і заготовлюють мед у вулику. Але вони також повинні відбивати рій розлючених бджіл, які вільно літають по повітрю, описуючи круги, щоб атакувати овець і зляканого жителя села. Цей захоплюючий і пізнавальний набір включає інноваційні практичні функції, крилатого бджоляру, сільського жителя і 8 бджіл - так що веселощі можуть початися відразу ж.

Реальний бойовик в стилі Майнкрафт з іграшками-конструкторами LEGO!
Шукаєте кращий подарунок на день народження або свято для фаната Майнкрафт? Набори LEGO Minecraft дозволяють дітям випробувати задоволення, яке добре відоме по грі у реальному світі.

Поки чотири доброзичливі бджілки дзижчать і літають, допомагаючи квітам і плодам рости, рій з чотирьох злих червонооких бджіл крутить навколо ферми, турбуючи овець і зляканих сільських жителів. Бджоли всюди, навіть усередині дерева! Не міг би ти допомогти бджоляру з крилами за спиною врятувати жителів від пекучих укусів?

Розміри цієї цікавої моделі LEGO® Minecraft™ - трохи більше 19 см у висоту, 16 см в довжину і 13 см завширшки. Гравці зможуть збирати і перебудовувати набори LEGO Minecraft, грати з ними і об'єднувати їх з іншими іграшками, щоб придумати ще більше захоплюючих ігор.


Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code