ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Майлз Моралез: технотрайк Людини-Павука

Артикул:10781

LEGO® • Майлз Моралез: технотрайк Людини-Павука (10781)
359 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
10781
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
4-8
Деталі:
59
Коробка:
191 x 141 x 46
Дата виходу:
Січень 2022

Зелений гоблін кружляє високо у небі над Нью-Йорком. Приєднуйся до Майлза Моралеза: Людини-Павука, який вирушає у вир подій на своєму високотехнологічному монстртрайку. Ухиляйся від гарбузових пострілів зеленого гобліна. Вистріли павутину, щоб збити планер цього суперзлодія та врятувати становище!

Порадуйте юних володарів павутиння цим захоплюючим набором із технікою із серії LEGO® Marvel Spider-Man. Ідеальна розвага для найменших шанувальників Людини-Павука у віці від 4 років. Ігровий набір «Майлз Моралес: техно-трайк Людини-Павука» (10781) надихає на творчу гру будь-коли. Шанувальники Marvel зможуть розіграти захоплюючі сцени погоні, в якій Майлз Моралес зажене Зеленого Гобліна в кут і зіб'є його глайдер влучно пущеним павутинням.
 
Просте складання для юних шанувальників Людини-Павука. У наборах LEGO 4+ є безліч продуманих функцій, щоб хлопчикам та дівчаткам було веселіше грати. Стартовий модуль забезпечує надійну основу для складання, так що діти зможуть швидко приступити до рольових ігор супергероїв.
 
Найкраща розвага для всієї родини. Набори 4+ дають дорослим веселий спосіб поділити задоволення від складання з дітьми. Дорослим, які тільки знайомляться із наборами LEGO, не варто турбуватися! У цьому супергеройському ігровому наборі є інструкція в картинках, яка робить складання простіше навіть для дітей, які тільки читають.
 
  • Весела нагорода з будь-якого приводу – порадуйте юних супергероїв у віці від 4 років ігровим набором «Майлз Моралес: техно-трайк Людини-павука» LEGO® Marvel (10781) з телесеріалу «Людина-павук та його дивовижні друзі» Disney+.
  • Весела ідея подарунку LEGO® Marvel для дітей від 4 років – творча іграшка для складання стане чудовим несподіваним подарунком для юних супергероїв, які люблять все, що пов'язане з Людиною-павуком.
  • Так багато всього в коробці трайк і глайдер з рухомими крилами, а також дві мініфігурки LEGO® Marvel.
  • Зелений Гоблін має змінну голову з різними виразами обличчя.
  • Ігровий набір для порятунку становища - діти можуть відправити напарника Людини-павука по боротьбі зі злочинністю Майлза Моралеса на його трайці, щоб наздогнати глайдер Зеленого Гобліна і збити його, заплутавши в червоне павутиння.
  • Швидка розвага - в комплект входить стартовий модуль для швидкого збирання, так що діти можуть відразу розпочати гру.
  • Пригоди з серіалу у вас вдома — дітям сподобається відтворювати сцени із серіалу «Людина-павук та її дивовижні друзі» Disney+ та розвивати творчі навички, вигадуючи свої власні захоплюючі битви.
  • Гра на ходу - іграшковий трайк LEGO® Marvel заввишки більше 5 см і довжиною 13 см можна покласти в сумку, щоб юний супергерой зміг вирушити в бій, коли покличе борг.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code