ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Грибний будинок

Артикул:21179

LEGO® • Грибний будинок (21179)
779 грн

Оцінити:

Артикул:
21179
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
8-14
Деталі:
272
Коробка:
262 x 191 x 61
Дата виходу:
Січень 2022

Облаштуй будинок всередині велетенського гриба! Зніми дах і стіни, щоб користуватися верстаком та меблями. Біля будинку допоможи Алексу зібрати трохи супу з грибів у миску. Стережися: наближається жокей-павук! Що ти робитимеш — схопиш сокиру, втечеш усередину будинку чи зіб'єш шолом зі скелета, який не дає йому згоріти на сонці? Вирішувати тобі.

Веселощі в грибному будинку Minecraft. Гравці в Minecraft можуть зайнятися практичною творчістю у гігантському грибному будинку. Його стіни та дах піднімаються, відкриваючи легкий доступ до верстата та меблів. Зовні героїня Minecraft Алекс збирає в миску суп із грибної корови. Але плани змінюються, коли на сцену вривається павуковий вершник-скелет! У грибному будинку Minecraft можливості для творчої гри воістину безмежні.
  • Пригоди Minecraft® - можливості творчої гри не знають меж як усередині, так і зовні захоплюючого грибного будинку LEGO® Minecraft (21179).
  • Аутентичні деталі — в набір входять знамениті персонажі Minecraft® Алекс, грибна корова та вершник павуків, а також круті елементи та забавні аксесуари з популярної гри.
  • Пробудіть уяву – діти можуть підняти дах та стіни, щоб потрапити всередину будинку. Зовні є грибна корова, яку можна підоїти, і павуковий вершник-скелет, з яким можна битися.
  • Повний веселощів подарунок - цей набір стане ідеальним подарунком на день народження, свято або будь-який інший день для гравців Minecraft® у віці від 8 років.
  • Універсальний ігровий набір – висота цього набору більше 10 см, ширина – 13 см, а глибина – 15 см. Область з деревом та скринькою можна перезбирати для створення різних моделей.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code