ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Мотоцикл

Артикул:42132

LEGO® • Мотоцикл (42132)
349 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
42132
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Technic
Вік:
7-14
Деталі:
163
Коробка:
157 x 141 x 61
Дата виходу:
Січень 2022

Приготуйся до мега швидкості на цьому мотоциклі від LEGO® Technic. Так само, як і справжній мотоцикл, він оснащений крутими функціями. У комплект входить 3-циліндровий двигун з ланцюговим приводом, рухомі поршні, обертовий ланцюг та кермо. Розважайся складаючи та досліджуючи цей мотоцикл, а потім, коли захочеш чогось нового, перетворюй свою модель на унікальний кастомний мотоцикл.

Знаєте дитину, якій подобаються мотоцикли? Подаруйте йому цей чудовий мотоцикл LEGO® Technic «2 в 1», який можна перезбирати на крутий туристичний ендуро. Діти віком від 7 років із задоволенням зберуть реалістичну модель мотоцикла-чоппера. Складання стане пізнавальним заняттям, адже вона дозволяє вивчити всі функції мотоцикла, такі як трициліндровий двигун з ланцюговим приводом, поршні, що рухаються, рухомий ланцюг і працююче кермо.
 
Модель "2 в 1". З цим крутим набором для збирання грати можна довго. Дітям сподобається можливість перезбирати модель мотоцикла на туристичний мотоцикл-ендуро для нових захоплюючих рольових ігор.
 
Відмінне запровадження в інженерну справу. Моделі LEGO®Technic оснащені реалістичними рухомими деталями та механізмами, покликаними у доступній формі познайомити юних конструкторів зі світом інженерного мистецтва.
  • Шукаєте подарунок для дитини? - Цей мотоцикл LEGO® Technic (42132) призначений для любителів мотоциклів, яким подобається збирати моделі та грати зі своїми творами.
  • Реалістичні деталі — модель мотоцикла оснащена трициліндровим двигуном з ланцюговим приводом, у неї рухаються поршні, рухомий ланцюг і кермо.
  • Складання 2 в 1 - іграшкова модель мотоцикла перезбирається в туристичний мотоцикл-ендуро, відкриваючи дітям ще більше можливостей для творчої рольової гри.
  • Ідея для подарунка LEGO® – подарунок для дітей віком від 7 років, яким подобаються іграшкові мотоцикли.
  • Розміри - розміри моделі вантажівки складають більше 9 см заввишки, 16 см завдовжки і 7 см завширшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code