ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Селфі на каскадерському мотоциклі

Артикул:60309

LEGO® • Селфі на каскадерському мотоциклі (60309)
259 грн

Оцінити:

Артикул:
60309
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Каскадери
Вік:
5-10
Деталі:
14
Коробка:
91 x 122 x 47
Дата виходу:
Січень 2022

Розжени каскадерський мотоцикл, що працює на маховику, і приготуйся до руху й пригод із каскадерами LEGO® City! Приєднайся до смішного персонажа Spotlight із серіалу LEGO City на його чудовій машині. Запусти каскадерський мотоцикл у приголомшливий політ із рамп, щоб зробити вражаючі селфі під час польоту й круті приземлення. Цей каскадер любить записувати кожен маневр, тому хапай палицю для селфі й готуйся до наступної фотосесії в повітрі!

Діти, яким подобається динамічні іграшки, полюблять набір «Селфі на каскадерському мотоциклі» LEGO® City (60309). У ньому є приголомшливий мотоцикл з маховиком для виконання приголомшливих заїздів на одному колесі та трюків у повітрі. Додати яскравого персонажа серіалу «ЛЕГО Сіті. Пригоди» Спотлайта з його ціпком для селфі для веселих каскадерських пригод.
 
Весела збірка та гра для дітей віком від 5 років. У цьому ігровому наборі міститься просте у використанні керівництво, а безкоштовний додаток LEGO Building Instructions для смартфонів та планшетів для нього є інструкції Instructions PLUS. Це інтерактивний посібник зі складання з функціями масштабування, обертання та перегляду допомагає юним шанувальникам LEGO стати майстрами будівництва!
 
Зробіть дітей зірками шоу! Набори із серії LEGO City Stuntz пропонують дітям відправитися в центр подій: у їхньому розпорядженні мотоцикли з маховиками, круті автомобілі, реалістичні будівлі та веселі персонажі, які надихають на творчу рольову гру за реальними подіями. Поєднуйте ігрові набори з всесвіту LEGO City Stuntz для грандіозних уявлень з запаморочливими трюками!
 
  • Допоможіть дитячій уяві злетіти у висоту з набором «Селфі на каскадерському мотоциклі» LEGO® City (60309), в якому є мотоцикл з маховиком, а також пихатий каскадер із серіалу «ЛЕГО Сіті» Спотлайт.
  • Що в коробці? Все, що потрібно дітям, щоб зібрати каскадерський мотоцикл з маховиком і мініфігурку кумедного, що любить фотографуватися персонажа серіалу «ЛЕГО Сіті. Пригоди» Спотлайта.
  • Діти розганяють каскадерський мотоцикл, щоб запустити маховик, а потім відпускають його, щоб виконувати приголомшливі стрибки та повітряні трюки.
  • Іграшка «Селфі на каскадерському мотоцикл» LEGO® City – це чудовий подарунок на день народження або просто без приводу для любителів каскадерів та дітей віком від 5 років.
  • Розміри трюкового мотоцикла з екшн-камерою в зібраному вигляді: більше 3 см заввишки, 6 см завдовжки і 2 см завширшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code