ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Курча на каскадерському мотоциклі

Артикул:60310

LEGO® • Курча на каскадерському мотоциклі (60310)
259 грн

Оцінити:

Артикул:
60310
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Каскадери
Вік:
5-10
Деталі:
10
Коробка:
91 x 122 x 47
Дата виходу:
Січень 2022

Заводь каскадерський мотоцикл із маховиком і приготуйся до справжніх трюків і пригод, сповнених подіями, з каскадерами LEGO® City! Приєднуйся до героя серіалу LEGO City Clemmons, талісмана команди й упертого каскадера за сумісництвом, на його крутій машині. Чи можуть курки літати? Ця точно може! Дай волю дивовижному каскадерському мотоциклу й виконай захопливі стрибки, маневри в повітрі та приземлення на одне колесо. Це так круто!

У цьому динамічному наборі «Курча на каскадерському мотоциклі» LEGO® City (60310) є приголомшливий іграшковий мотоцикл з маховиком для виконання приголомшливих заїздів на одному колесі та трюків у повітрі. Додати персонажа серіалу «ЛЕГО Сіті. Пригоди» Клеммонса, одягненого в курячий костюм, для кумедних пригод у шоу каскадерів.
 
Подарунок LEGO для дітей віком від 5 років. У цьому іграшковому наборі міститься просте друковане керівництво, а в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів для нього є інструкції Instructions PLUS. Це інтерактивний посібник зі складання з функціями масштабування, обертання та перегляду насправді робить складання наборів LEGO простіше простого.
 
Класні іграшки для дітей! Набори із серії LEGO City Stuntz пропонують дітям відправитися в центр подій: у їхньому розпорядженні мотоцикли з маховиками, круті автомобілі, реалістичні будівлі та веселі персонажі, які надихають на творчу рольову гру. Об'єднуйте ігрові набори з приголомшливого всесвіту LEGO City Stuntz для ще більшої веселості та азарту!
 
  • У цьому ігровому наборі «Курча на каскадерському мотоциклі» LEGO® City (60310) є приголомшливий мотоцикл з маховиком для виконання запаморочливих трюків, а також персонаж серіалу «ЛЕГО Сіті. Пригоди».
  • Що в коробці? Все, що потрібно дітям, щоб зібрати каскадерський мотоцикл із маховиком та мініфігурку персонажа серіалу «ЛЕГО Сіті. Пригоди» Клеммонса в костюмі талісмана-ципля.
  • Діти розганяють каскадерський мотоцикл, щоб запустити маховик, а потім відпускають його для приголомшливих стрибків, повітряних трюків та крутих приземлень.
  • Іграшка «Курча на каскадерському мотоциклі» LEGO® City – це чудовий подарунок на Новий рік, день народження або просто без приводу для любителів каскадерів та дітей віком від 5 років.
  • Розміри трюкового мотоцикла з курчам у зібраному вигляді: більше 3 см заввишки, 6 см завдовжки і 2 см завширшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code