ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пожежна бригада

Артикул:60321

LEGO® • Пожежна бригада (60321)
4149 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60321
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Пожежники
Вік:
7-14
Деталі:
766
Коробка:
480 x 378 x 94
Дата виходу:
Січень 2022

Приєднуйся до Clemmons та Feldman із LEGO® City TV на палаючій міській фабриці сардин. О ні — секретний соус виливається з чану! Що це за інгредієнти? Захопи захисний костюм й досліди їх! Ой! Пожежник застряг у верхній частині будівлі, рятуючи миле кошеня! Швидше неси рятувальну сітку! Направ шланг на вікна, щоб загасити полум’я коли вони стрибнуть. Готуйся до роботи!

Ігровий набір «Пожежна бригада» LEGO® City (60321) сповнений джерел натхнення для творчої гри. Він призначений для дітей від 7 років, і в ньому є триповерхова фабрика сардин з полум'ям LEGO, що перекидається, і чаном з «секретним соусом», а також пожежна машина і причіп для стрільби водяними елементами, пожежний мотоцикл і пікап начальниці пожежної охорони. Додайте фігурки собаки та кішки та 5 мініфігурок, включаючи двох персонажів серіалу «ЛЕГО Сіті», та почніть гру! Друковані та електронні інструкції зі збирання. У цей набір входить друкована інструкція зі збирання, а у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів та планшетів доступний інтерактивний електронний посібник. Його інтуїтивно зрозумілі інструменти масштабування та повороту дозволяють дітям у процесі збирання розглядати кожну модель з усіх боків.
 
Творчі ігри для дітей. Ігрові набори LEGO City ставлять дітей у центр подій. Функціональні будівлі, реалістична техніка та захоплюючі персонажі надихають на творчу гру, що базується на реальних сценаріях.
 
  • Ігровий набір з пожежними для дітей від 7 років — відправте дітей у серце подій з цим набором «Пожежна бригада» LEGO® City (60321). У ньому кілька моделей та два персонажі серіалу «ЛЕГО Сіті: пригоди».
  • Що в коробці? — все, що потрібно дітям, щоб зібрати іграшкову пожежну машину, причіп, мотоцикл, пожежний пікап, пожежу на фабриці сардин та багато іншого, а також 5 мініфігурок, фігурки собаки та кішки та 3 фігурки кошенят.
  • Веселі функції роблять гру цікавіше - стріляйте водяними елементами LEGO®, щоб збити полум'я, активуйте функцію зворотної тяги у вантажному контейнері та розлийте елементи «секретного соусу» з чану на фабриці.
  • Подарунок на будь-який випадок — цей ігровий набір LEGO® City можна подарувати на день народження, свято або зробити сюрприз юним будівельникам LEGO та шанувальникам серіалу «ЛЕГО Сіті: пригоди».
  • Розміри – у зібраному вигляді фабрика сардин має висоту понад 30 см, ширину 34 см та глибину 32 см.
  • Багато аксесуарів для мініфігурок - серед аксесуарів LEGO® є рятувальна сітка, мітла, лопата, пожежна сокира та вогнегасник.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code