ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Повітряний напад Вічних

Артикул:76145

LEGO® • Повітряний напад Вічних (76145)
369 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76145
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
7-14
Деталі:
133
Коробка:
140 x 121 x 44
Дата виходу:
Листопад 2021

Набір «Повітряний напад Вічних» LEGO Marvel (76145) переносить маленьких супергероїв у світ захоплюючих пригод фільмів Marvel Studios. 
Фантастичні ігри з супергероями та Девіантами.
Коли величезний крилатий Девіант атакує двох популярних Вічних – Ікаріса та Спрайта – дітям доведеться закликати на допомогу всі свої суперздатності, щоб допомогти їм перемогти. Граючи з цим крутим набором LEGO, шанувальники супергероїв зможуть відтворювати найцікавіші епізоди фільму «Вічні» від Marvel Studios та вигадувати нові пригоди. Вони із задоволенням використовуватимуть унікальні суперздатності персонажів: можливість створювати реалістичні ілюзії Спрайта та вміння літати Ікаріса. Якщо ви хочете придбати цей набір для колекціонера мініфігурок, не забудьте, що мініфігурка Спрайта є тільки в цьому наборі LEGO. 
Набори створені за мотивами фільму «Вічні» Marvel Studios.
Конструктори LEGO Marvel, створені за мотивами фільму «Вічні», - унікальні набори з крутими фігурками персонажів, що надихають дітей на захоплюючі творчі ігри та відкривають для них нескінченний всесвіт захоплюючих пригод.
  • Перенесіть пригоди фільму «Вічні» кіностудії Marvel Studios прямо в кімнату своїх маленьких супергероїв за допомогою приголомшливого набору «Повітряний напад Вічних» LEGO® Marvel (76145).
  • У цьому наборі усе необхідне для нескінченних пригод: дві мініфігурки Вічних LEGO® Marvel, Ікаріса і Спрайта, фігурка злісного Девіанта з рухливими крилами, два меча-сая, один меч ніндзя і два бластера.
  • Дітям доведеться використовувати усі свої суперздібності, щоб відбити атаку злісного крилатого Девіанта на двох лідерів Вічних. Розігруючи цю класичну битву добра із злом, діти придумають нескінченну безліч захоплюючих ролевих ігор.
  • Шукаєте унікальні супергероїчні набори для дітей? Цей набір LEGO® Marvel з крутими мініфігурками, фігуркою Девіанта і зброєю супергероїв, створений за мотивами фільму «Вічні», стане відмінним подарунком для дітей у віці від 7 років.
  • Цей набір «Вічні» LEGO® Marvel для відтворення битви Ікаріса і Спрайта з Девіантом, що включає фігурку Девіанта заввишки 11 см, подарує дітям години захоплюючих ігор в супергероїв і стане відмінною прикрасою будь-якої дитячої кімнати.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code