ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Каскадерське завдання «Напад Акули»

Артикул:60342

LEGO® • Каскадерське завдання «Напад Акули» (60342)
739 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60342
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Каскадери
Вік:
5-12
Деталі:
122
Коробка:
190 x 260 x 61
Дата виходу:
Червень 2022

Дітей чекає захоплююча розвага з набором LEGO® City Stunt Challenge: Каскадерське завдання «Напад Акули»» (60342). Просто заводьте мотоцикл маховиком, уникайте скелета і акул, що обертаються, і бийте по бочках, щоб дістатися до захованої скрині з піратськими скарбами. Крім того, дві мініфігурки, у тому числі Чак Д. Голдберг із телесеріалу LEGO City, гарантують години захоплюючих творчих рольових ігор.
 
Кумедний конструктор для дітей віком від 5 років і старше.У набір LEGO City Stunt Set входять прості у використанні графічні інструкції, які допоможуть дітям зібрати свою власну іграшку LEGO самостійно або запросити друзів та сім'ю, щоб пограти разом.
 
Ласкаво просимо до творчого світу LEGO City.
З іграшками LEGO City діти опиняться в самому центрі подій, а вражаючі транспортні засоби, деталізовані конструкції та персонажі, що надихають, допоможуть їм зіграти реалістичні ролі. Іграшку також можна комбінувати з іншими наборами із серії LEGO City Stuntz для ще більш масштабних трюкових шоу.
  • Реальні трюки для дітей віком від 5 років і старше — приготуйтеся до чудових каскадерських шоу та змагань з LEGO® City Stunt Challenge: Каскадерське завдання «Напад Акули» (60342)
  • Що в коробці? Всередині є все, що потрібно дітям для складання Stunt Challenge: Каскадерське завдання «Напад Акули», а також каскадерський мотоцикл, скелет та 2 мініфігурки, у тому числі персонаж з телесеріалу LEGO® City Adventures.
  • Випробування LEGO® City Stuntz Challenge із забавними функціями. Діти можуть запустити трюковий велосипед та відпустити його, щоб змусити його рухатися далі. Однак вам потрібно обійти коло акул, щоб потрапити в бочки та дістатися піратського скарбу.
  • Подарунок на будь-який випадок. Набір LEGO® City Stuntz стане ідеальним подарунком на день народження, Різдво та з особливої ??нагоди для шанувальників телесеріалу LEGO City Adventures у віці від 5 років.
  • Розміри - модель Stunt Challenge:  Трюкове випробування «Напад акули» має розміри більше 19 см заввишки, 26 см завширшки і 9 см завглибшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code