ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Каскадерське завдання «Нокдаун»

Артикул:60341

LEGO® • Каскадерське завдання «Нокдаун» (60341)
739 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60341
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Каскадери
Вік:
5-12
Деталі:
117
Коробка:
190 x 260 x 61
Дата виходу:
Червень 2022

Дітям, які люблять змагання, сподобається набір LEGO® City Stunt Каскадерське завдання «Нокдаун»» (60341) з елементами, що світяться в темряві. Діти можуть запустити мотоцикл з маховиком, щоб потрапити до колони та виграти приз. Два популярні персонажі з телесеріалу LEGO City роблять гру ще більш захоплюючою, а набір можна комбінувати з іншими іграшками LEGO City Stuntz.
 
Захоплююче будівництво для дітей віком від 5 років.
У ігровий набір LEGO City Stuntz входять прості у використанні графічні інструкції, які допоможуть дітям самостійно зібрати свою власну іграшку LEGO або запросити друзів та сім'ю пограти у складання.
 
Забавні іграшки для дітей.
З наборами LEGO City діти опиняться в самому центрі подій, а вражаючі транспортні засоби, детально опрацьовані конструкції та цікаві персонажі надихають на творчі та невимушені рольові ігри.
  • Захоплюючі трюки для дітей віком від 5 років і старше — приготуйтеся до грандіозних каскадерських шоу та змагань з набором LEGO® City Stunt Каскадерське завдання «Нокдаун»» (60341) із двома мініфігурками з телесеріалу LEGO City.
  • Що в коробці. Усередині є все, що потрібно дітям для складання моделі Stunt Challenge: Rollover, а також каскадерський велосипед та мініфігурки з LEGO® City Adventures: Галактична Поппі Стар та Харл Хаббс.
  • Світні в темряві елементи та функції, що інтригують — діти можуть запустити трюковий байк і відпустити його, щоб ударити по висять поперечинах і «збити» приз.
  • Подарунок на будь-який випадок. Набір LEGO® City Stuntz стане ідеальним подарунком на день народження, Різдво та будь-яке інше свято для шанувальників телесеріалу LEGO City Adventures у віці від 5 років та старше.
  • Розміри понад 24 см заввишки, 20 см завширшки та 14 см завглибшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code