ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пригоди на болоті

Артикул:21240

LEGO® • Пригоди на болоті (21240)
369 грн

Оцінити:

Артикул:
21240
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
7-14
Деталі:
65
Коробка:
141 x 122 x 46
Дата виходу:
Січень 2023

Подаруйте шанувальникам Minecraft® віком від 7 років цей набір LEGO® Minecraft Пригоди на болоті(21240), повний пригод та творчих ігор.

Захоплюючий набір для будівництва та відкриттів.
Подаруйте своїй дитині творчий кайф із цією моделлю небезпечного заболоченого біома. У цій універсальній іграшці знайомий персонаж Алекс подорожує грязюкою і болотами. Можливості для творчого будівництва розширюються двома ворожими мобами для боротьби – зомбі та слизом – а також доброзичливою жабою, яка спостерігає за дією з водяної лілії. Діти допомагають Алекс, використовуючи сокиру та керуючи важелем, щоб підірвати динаміт, щоб відбити атаки. Для додаткового цифрового задоволення програма LEGO® Builder дозволяє збільшувати та повертати модель, щоб візуалізувати її під час складання.

  • Універсальний набір Minecraft® — LEGO® Minecraft Пригоди на болоті (21240) представляє ігрове болото, повне функцій та деталей, які можна будувати та боротися.
  • Культові персонажі — включає Алекс, знайомого персонажа Minecraft®, а також зомбі, блок слизу, болотяну жабу і мангрові чагарники, верстак, сокиру і функцію вибухового динаміту.
  • Кілька способів гри: діти можуть будувати, досліджувати, боротися та підривати динаміт, щоб відбиватися від болотних мобів.
  • Подарунок для дітей. Цей практичний набір, натхненний відеоіграми, стане чудовим подарунком на день народження, Різдво чи будь-яке інше свято для шанувальників Minecraft® віком від 7 років і старше.
  • Портативні розваги — висота моделі становить приблизно 8 см, ширина — 9 см, глибина — 8 см, тому вона невелика, але з безліччю ігрових можливостей.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code