ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Дім Людини-Павука

Артикул:10995

LEGO® • Дім Людини-Павука (10995)
929 грн

Оцінити:

Артикул:
10995
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Супергерої для малюків
Вік:
2-6
Деталі:
25
Коробка:
222 x 262 x 76
Дата виходу:
Січень 2023

Супергерої віком від 2 років і старші гратимуть у ролі своїх улюблених персонажів-павуків з ігровим набором LEGO® DUPLO® Marvel Дім Людини-Павука (10995). Цей набір, натхненний серіалом Disney+, дозволяє дітям відтворювати сцени з Людиною-павуком, рятувати кошеня, поливати рослину з лійки, а потім спостерігати, як вона росте.

Конструктор для творчих малюків.
Багато веселощів для маленьких шанувальників Людини-павука У набір входять три фігурки - Людина-павук, Павук-привид і кіт Бутсі. У ньому також є рослина, яка може рости з цегли , прикріплених до стебла, сітка, якою можна обернути ліхтар, як у казці, а також двері та вікна, які відкриваються, спонукаючи маленькі руки дослідити.

Весілля для всієї родини.
Набори LEGO DUPLO надихають дошкільнят на нескінченні ігри, самовираження та навчання. Вони також дозволяють опікунам та дітям проводити час разом, займаючись будівництвом та розвитком.

  • Весілля для маленьких супергероїв. Дошкільнятам віком від 2 років сподобається відтворювати сцени з мультфільму «Спайді» та «Суперприятелі» Disney+ за допомогою ігрового набору LEGO® DUPLO® Marvel Дім Людини-Павука(10995).
  • Творча гра - включає фігурки Людини-павука, Примарного павука і кота Бутсі, рослина, що росте, лійку, сітку і будівлю з дверима і вікнами, що відкриваються.
  • Розвиток навичок. Малята використовують свої навички дрібної моторики, прикріплюючи сітку до ліхтаря та відкриваючи вікна та двері. Гра в ролі Людини-павука та Павука-примари розвиває здатність до самовираження.
  • Подарунок для шанувальників Людини-павука - здивуйте дитину віком від двох років подарунком на день народження або з особливого випадку, який надихне його на творчі ігри.
  • Розміри. Набір «Людина-павук» висотою 21 см, шириною 9 см і глибиною 8 см принесе масу задоволення маленьким супергероям.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code