ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Космічний шатл

Артикул:31134

LEGO® • Космічний шатл (31134)
349 грн

Оцінити:

Артикул:
31134
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Creator
Вік:
6-12
Деталі:
144
Коробка:
191 x 141 x 46
Дата виходу:
Березень 2023

Шукачі космічних пригод віком від 6 років можуть насолоджуватися захопливими міжгалактичними пригодами завдяки цьому іграшковому набору LEGO® Creator 3-в-1 «Космічний шатл» (31134). Він містить іграшковий космічний шатл з люком, що відкривається, і навіть має супутник на висувній панелі. Супутник також можна від'єднати для додаткових розваг.

Подарунки шанувальникам космосу
З допомогою цього набору LEGO Creator 3-в-1 шанувальники космосу зможуть насолодитися трьома різними варіантами конструювання та гри. Вони мають змогу зібрати іграшковий шатл, а потім перетворити його на фігурку астронавта з реактивним наплічником і прапором, щоб встановити, або ж зібрати модель вражаючого космічного корабля.

Веселий електронний додаток для шанувальників LEGO®
Завантажуйте додаток LEGO Builder і поринайте в новий світ будівельних розваг, де діти можуть масштабувати й обертати моделі в 3D, зберігати набори й відстежувати власний прогрес.

  • Іграшка 3-в-1 - шанувальники космосу можуть розігрувати міжгалактичні історії за допомогою набору LEGO® Creator Space Shuttle 3-в-1 (31134), який перетворюється на легкого космонавта або космічний корабель.
  • Нескінченні ігрові можливості – діти розігрують насичені діями сцени з космічним човником, космонавтом із рухомими руками й ногами та суперкрутим космічним кораблем.
  • Безліч аксесуарів - у космічного човника відкривається люк із знімним супутником, а у космонавта є реактивний ранець і прапор, який можна прикріпити до основи.
  • Весела модель. Цей набір із 144 елементів дозволяє дітям віком від 6 років насолоджуватися конструюванням готової моделі, а потім грати з нею. Чудово підійде як подарунок.
  • Неперевершена розвага - Space Shuttle має понад 6 см у висоту, 12 см у довжину та 16 см у ширину, тому діти можуть брати його куди завгодно.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code