ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Гоґвортс: Кімната на вимогу

Артикул:76413

LEGO® • Гоґвортс: Кімната на вимогу (76413)
2099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76413
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Harry Potter
Вік:
8-16
Деталі:
587
Коробка:
262 x 382 x 70,5
Дата виходу:
Березень 2023

Відтворіть чарівну кімнату, яку може відкрити лише той, хто її потребує, з допомогою набору LEGO® Harry Potter™ «Гоґвортс: Кімната на вимогу» (76413) для дітей віком від 8 років. Він містить частину замку Гоґвортс із кубиків, яка відкривається для легкої гри. Кімната на вимогу наповнена безліччю предметів, включно з програвачем пластинок, що складається, і діадемою, а також знімною кімнатою верхнього рівня для Сірої Дами.

Культові персонажі.
Оживіть сцену втечі з фільму «Гаррі Поттер і Дари Смерті — Частина 2» з допомогою п'яти мініфігурок — Гаррі Поттера, Герміони Ґрейнджер, Драко Мелфоя, Блейза Забіні й Сірої Дами, а також фігурки корнуольської ельфійки й фігурки Зложара, що складається з кубиків, і яку можна перетворити на вогняного змія. Цей набір LEGO поєднується з іншими наборами серії, щоб створити цілий замок Гоґвортс.

Новий спосіб конструювання.
Завантажуйте додаток LEGO Builder і дозвольте дітям поринути в новий світ будівельних розваг, де вони можуть масштабувати й обертати моделі в 3D, зберігати набори й відстежувати власний прогрес.

  • Гоґвортс: Кімната на вимогу (76413) — натхненний культовою сценою з Гаррі Поттера і Смертельних реліквій™, частина 2, цей набір LEGO® Harry Potter™ дозволяє дітям розіграти захоплюючу втечу.
  • П'ять мініфігурок LEGO® і дві фігурки - Гаррі Поттер™, Герміона Грейнджер™, Драко Мелфой™, Блейз Забіні та Сіра Дама а також корнуольська ельфійка й фігурка Зложара.
  • Цікаві деталі – будівля відкривається для легкої гри та включає знімну кімнату на верхньому поверсі для Сірої Дами та Кімнату вимог із збірними стеками та тіарою.
  • Класна ідея подарунка — подаруйте цю модель LEGO® із 587 деталей як сюрприз, подарунок на день народження чи Різдво для дітей віком від 8 років, які є фанатами Гаррі Поттера™ і світу магії.
  • Для ігор і показу - цей універсальний набір має висоту 39 см, ширину 17 см і глибину 7 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code