ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Тричаклунський турнір: Чорне озеро

Артикул:76420

LEGO® • Тричаклунський турнір: Чорне озеро (76420)
1849 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76420
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Вік:
8-16
Деталі:
349
Коробка:
262 x 282 x 59
Дата виходу:
Березень 2023

Діти можуть влаштувати чарівне змагання з допомогою набору LEGO® Harry Potter™ «Тричаклунський турнір: Чорне озеро» (76420). Ідеальний подарунок дітям віком від 8 років, який містить підводну сцену з аркою-руїною, двома печерами й гнучкими елементами LEGO, що створюють ефект двох плавучих мініфігурок. Також у набір входить модель пірсу з мініфігуркою, що пірнає, яку можна розташувати над підводною сценою.

Культові персонажі.
Оживіть класичну сцену з частини «Гаррі Поттер і Келих вогню» з допомогою п'яти мініфігурок LEGO, включно з Гаррі Поттером у ластах і Віктором Крумом з акулячою головою, що допомагають врятувати Герміону Ґрейнджер і Рона Візлі. Шанувальників надихне на гру і мініфігурка русалки, нова фігурка ґринділів, що з'явиться у березні 2023 року, та аксесуари, як-от зябророслі, які можна використовувати у грі.

Конструювання з допомогою додатку.
Дозвольте додатку LEGO Builder супроводжувати юних дослідників у інтуїтивній будівельній пригоді, даруючи можливість масштабувати й обертати моделі в 3D, зберігати набори й відстежувати власний прогрес.

  • Влаштуйте магічне змагання – за допомогою цього конструктора LEGO® Harry Potter™ (76420) діти віком від 8 років зможуть відтворити завдання Тричаклунський турнір на озері Хогвартс із фільму «Гаррі Поттер і кубок вогню».
  • П’ять мініфігурок LEGO® і дві фігурки LEGO – Гаррі Поттер™ з ластами, Віктор Крум з головою акули, Герміона Грейнджер, Рон Візлі та русалка, а також фігурки гринділів та краба.
  • Підводна сцена на озері Хогвартс — складається зі складних арочних руїн із 2 гнучкими елементами LEGO® для створення ефекту ширяння для Герміони Грейнджер і Рона Візлі, а також 2 печери з прихованими скарбами.
  • Збірна док-станція та гребний човен — док-станція оснащена функцією занурення мініфігурок і годинником, що обертається, а також аксесуарами, як-от чайник і зілля з жабрів.
  • Класна ідея подарунка - подаруйте цю модель LEGO® із 349 елементів як сюрприз, подарунок на день народження чи Різдво для дітей віком від 8 років, які є фанатами Гаррі Поттера™ і світу магії.
  • Будуйте, грайте та збирайте — модель пристані має висоту 18 см, ширину 12 см і глибину 6 см. Її можна розмістити на підводній сцені.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code