ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Поїздка на автобусі

Артикул:10988

LEGO® • Поїздка на автобусі (10988)
699 грн

Оцінити:

Артикул:
10988
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Мої перші набори
Вік:
2-5
Деталі:
16
Коробка:
282 x 262 x 76
Дата виходу:
Серпень 2023

Діти дошкільного віку проживають повсякденні пригоди завдяки LEGO® DUPLO® Town Поїздка на автобусі (10988).
Цей різнобарвний іграшковий набір для малюків дозволяє дітям віком від 2 років уявляти подорож до дитячого садочка з найкращими друзями. Діти терпляче чекають прибуття автобуса на зупинці на іграшковій лавці, перевіряючи, які смаколики лежать у їхніх ланч-боксах.
Дошкільні розвивальні іграшки, які роблять навчання веселим.
Набори LEGO DUPLO містять різноманітних персонажів, щоб малюки могли гратися в нові знайомства з друзями. Діти розвиватимуть дрібну моторику, відкриваючи дах шкільного автобуса й розміщуючи фігурки всередині. Коли автобус під?їжджає, фігурки розташовуються за огорожею, що допомагає дошкільнятам навчитися поведінці під час руху транспорту. Як і всі дитячі іграшки LEGO DUPLO, цей набір дарує малюкам можливість безмежних розваг, самовираження та радісних досліджень.

  • Шкільний автобус — малюки віком від 2 років вирушають у щоденну пригоду та вивчають рухові та соціальні навички в автобусі з набору LEGO® DUPLO® Town Поїздка автобусом (10988).
  • Різноманітні персонажі та автентичні деталі - ця іграшка для дошкільнят включає двох дітей та фігурку водія, автобус зі знімним дахом, лавку, дорожній знак, вежу з годинником та збірну квітку.
  • Стимулює уяву дітей, коли персонажі вишиковуються в чергу на зупинці іграшок і дивляться на годинник, перш ніж сісти в автобус і відкрити коробки для сніданку, щоб подивитися, що всередині.
  • Іграшка для дошкільнят, що розвиває - діти тренують терпіння, чекаючи прибуття іграшкового автобуса, дружать з іншими дітьми і розвивають дрібну моторику, знімаючи дах автобуса, щоб помістити фігурки всередину.
  • Подарунок для дітей віком від 2 років. Ця розвиваюча іграшка-конструктор підійде будь-якій дитині, яка захоплюється транспортними засобами та любить грати у рольові ігри.
  • Розміри для маленьких ручок: автобус LEGO® DUPLO® має розміри понад 7 см заввишки, 14 см завдовжки і 10 см завширшки.
  • Цифрові інструкції зі збирання — додаток LEGO® Builder містить цифрову версію вказівок для набору.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code