ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Книга пригод Пітера Пена та Венді

Артикул:43220

LEGO® • Книга пригод Пітера Пена та Венді (43220)
779 грн

Оцінити:

Артикул:
43220
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Classic
Вік:
5-12
Деталі:
111
Коробка:
205 x 191 x 61
Дата виходу:
Березень 2023

Нескінченні історії чекають на шанувальників усесвіту Disney і Пітера Пена віком від 5 років у цьому наборі LEGO® ? Disney Книга пригод Пітера Пена та Венді (43220). Книга заснована на майбутньому фільмі «Пітер Пен і Венді» і містить будиночок Дарлінгів зі спальнею, Біг-Бен, притулок загублених хлопчиків, Острів Черепа, піратський корабель, три фігурки мікроляльок LEGO, фігурку тварини LEGO і ключ. Додаток LEGO Builder стане дитячим провідником у легких і зрозумілих будівельних пригодах, дозволяючи масштабувати й обертати моделі у 3D, зберігати набори й відстежувати власний прогрес.

Гра уяви будь-де.
Діти отримують безліч творчих ігрових можливостей завдяки цій книжці, що закривається на замок. З нею можна грати самостійно або об?єднувати з іншими наборами (продаються окремо). Також вона має функціонал і початкові деталі історії, що надихають уяву.

Культові персонажі.
Цей творчий набір дозволяє дітям швидко гратися з трьома диснеївськими мікрофігуркам LEGO — Пітером Пеном, Вендій Капітаном Гаком, а також фігуркою LEGO собаки Нана. Книга пригод — це веселий спосіб для дітей долучитися до найпопулярнішого тренду.

  • Почніть творчі розваги з п'ятирічним малюком, котрий любить Пітера Піна, з набором, повним фантазійних деталей: LEGO® ? Disney Книга пригод Пітера Пена та Венді (43220)
  • Що всередині? - У цей детальний набір входять три мікроляльки LEGO®, фігурка тварини LEGO та сюжетні місця. По закінченні гри книгу можна закрити.
  • Улюблені герої. У книзі, заснованій на майбутньому фільмі «Пітер Пен та Венді», представлені Діснєєвські Пітер Пен, Венді та Капітан Крюк, а також фігурка собаки LEGO®. Вона створена для того, щоб розповідати незліченні історії для розваг.
  • Креативний подарунок для дітей віком від п'яти років порадуйте шанувальника Disney цим багатим набором функцій. Відкрийте книгу і пориньте в мікросвіт, повний деталей та веселощів.
  • Грайте будь-де - закрита книга має розміри 9 см заввишки, 5 см завширшки і 12 см завглибшки, тому достатньо місця для гри, але вона все ще портативна.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code