ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Космічні гірки

Артикул:31142

LEGO® • Космічні гірки (31142)
4399 грн

Оцінити:

Артикул:
31142
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Creator
Категорія:
Будівлі 3 в 1
Вік:
9-16
Деталі:
874
Коробка:
540 x 282 x 78,5
Дата виходу:
Серпень 2023

Шанувальники космосу віком від 9 років насолоджуватимуться захопливою подорожжю до парку розваг з цим неймовірно деталізованим набором LEGO® Creator 3-в-1 Космічні гірки (31142). До набору входить звивиста американська гірка з трьома рухомими візками, які проїжджають повз декоративну космічну ракету, моделі Сатурна й Землі, місячна база й летюча зірка. Також у набір входить крутий метеорит зі світловим кубиком, який може підсвічуватися, і 5 мініфігурок.
Позаземні іграшкові конструктори для дітей.
Унікальний конструктор LEGO Creator 3-в-1 пропонує дітям три різні атракціони для парків розваг для побудови. Вони можуть створити космічні американські гірки, а потім перебудувати їх на вежу з ліфтом чи космічну карусель, що обертається. У кожному наборі є кубик, який світиться, коли його активувати.
Цифрові можливості для шанувальників конструювання з LEGO.
Дозвольте додатку LEGO Builder супроводжувати вас і вашу дитину в легкій та інтуїтивній будівельній пригоді. Вони можуть масштабувати й обертати моделі в 3D, зберігати набори й відстежуйте власний прогрес.

  • Іграшка 3 в 1 — діти насолоджуються розвагами в космосі завдяки ігровому набору LEGO® Creator 3 в 1 Космічні гірки (31142), що складається з трьох моделей в одному пакунку, які можна складати й перебудовувати.
  • Три різні атракціони — шанувальники космосу можуть створити три різні атракціони в парку розваг: космічні американські гірки, вежу для падіння та карусель.
  • Стрімка міжгалактична пригода — американські гірки мають звивисту трасу, де три візки можуть мчати в оточенні планет, зорепаду й метеоритів
  • Падіння та обертання — вежа для падіння має ліфт, який піднімається на вершину, перш ніж полетіти вниз, а карусель має міні-космічну ракету й космічний шатл, які швидко обертаються.
  • П?ять мініфігурок — у набір входять астронавт, тато й двоє дітей, науковець, а також малюк-астронавт Діти можуть міняти вбрання персонажів місцями, щоб створювати нові веселі образи.
  • Приємне конструювання — цей ігровий набір із 874 деталей забезпечує приємний досвід конструювання, і його також можна подарувати до дня народження чи свята юним шанувальникам LEGO® віком від 9 років, які цікавляться наукою та технологіями.
  • Демонстраційна модель — розміри сягають понад 27 см заввишки, 27 см завширшки й 55 см завглибшки, модель із набору «Космічні гірки» можна демонструвати у дитячій спальні.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code