ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Клони-піхотинці Асоки 332-го батальйону. Бойовий набір

Артикул:75359

LEGO® • Клони-піхотинці Асоки 332-го батальйону. Бойовий набір (75359)
829 грн

Оцінити:

Артикул:
75359
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Star Wars
Категорія:
Війни клонів
Вік:
6-12
Деталі:
108
Коробка:
191 x 141 x 46
Дата виходу:
Серпень 2023

Діти можуть відтворювати сцени з фільму Зоряні війни: Війни клонів і виконувати власні захопливі місії завдяки набору «Клони-піхотинці Асоки 332-го батальйону» (75359). До нього входять 4 мініфігурки LEGO®Star Wars™ — нова мініфігурка LEGO Капітана клонів Вона зі спеціальним шоломом, що з?явиться у продажі в серпні, і 3 332-х солдатів-клонів, а також бластерна гвинтівка, три бластери й два реактивних ранці, що надихають на творчу гру. Чудова ідея подарунка для шанувальників Зоряних воєн: Війни клонів віком від 6 років, цей іграшковий конструктор також містить транспортний засіб підтримки піхоти клонів «Спідер» із двома шутерами й сидіннями для двох мініфігурок LEGO, а також лазерну гармату, що стріляє шипами.

Новий спосіб конструювання.

Ознайомтеся з додатком LEGO Builder, щоб отримати цифрові інструкції, а також інструменти масштабування та обертання, аби покращити для дітей творчий процес складання конструктора

Галактика розваг.

Із 1999 року LEGO Group створює свої версії зорельотів, транспортних засобів, розташувань і персонажів зі всесвіту Зоряні війни. У цій серії є величезний вибір наборів для шанувальників будь-якого віку.

  • Клони-піхотинці Асоки 332-го батальйону. Бойовий набір (75359) — діти можуть відтворити Зоряні війни: Війни клонів і розігрувати власні історії з цим детальним ігровим набором LEGO®, що складається з кубиків.
  • Чотири мініфігурки LEGO® Star Wars™ — клон-капітан Вон зі спеціальним шоломом і 3 клони-піхотинці 332-го батальону, а також бластерна гвинтівка, три бластери й два реактивні ранця.
  • Створено для пригодницьких ігор — у набір входять «Спідер» для підтримки піхоти клонів із сидіннями длядвох мініфігурок LEGO®, кріпленнями для їхніх бластерів, двома шутерами й лазерною гарматою, що стріляє шипами.
  • Ідея подарунка для дітей віком від 6 років — подаруйте цей конструктор зі 108 деталей до дня народження, свята або як сюрприз шанувальникам Зоряних воєн: Війни клонів.
  • Будуйте й грайте — цей «Спідер» для підтримки піхоти клонів Star Wars™ сягає понад 5 см заввишки, 9 см завдовжки й 8 см завширшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code