ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Дослідницький планетохід

Артикул:31107

LEGO® • Дослідницький планетохід (31107)
1799 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
31107
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Creator
Категорія:
Моделі 3 в 1
Вік:
8-14
Деталі:
510
Коробка:
382 x 262 x 70
Дата виходу:
Червень 2020

Відкривай нові планети і галактики на цьому Дослідницькому планетоходї! Збери зразки маніпуляторами робота, а потім за допомогою крана встанови його на дах планетохода, щоб продовжити свою подорож. Ух ти, подивися на цього прибульця! Перебудуй планетоход в космічну базу, щоб досліджувати Марс і інші планети, або в космічний корабель, або будь-яку іншу модель, яку тобі підкаже уява. Досліджуй космос з цим неймовірним набором 3 в 1!

У наборі "Дослідницький планетохід" LEGO® Creator 3 в 1 (31107) маленьких дослідників чекають космічні пригоди. Дітям сподобається грати з цим детально виконаним планетоходом з кабіною, лабораторією і житловою зоною, працюючою стрілою підйомного крану і підвіскою, а також маленьким роботом з руками, що рухаються, збірною фігуркою інопланетянина і мініфігуркою космонавта, які будять уяву і надихають на творчі ігри.

З цього набору LEGO Creator 3 в 1 можна зібрати три різні ігрові моделі. Діти зможуть зібрати дослідний планетохід, а потім перебудувати його в космічну базу з маленькою фігуркою інопланетянина або космічний корабель. Вони також зможуть проявити свої творчі здібності і придумати власну, абсолютно нову модель.

Набори LEGO Creator 3 в 1 пропонують дітям деталізовані і реалістичні моделі, надихаючі на захоплюючі ігри. Вони надають нескінченні можливості для конструювання та ігор і пробуджують уяву у дітей різного віку. Ці захоплюючі і надихаючі набори стануть прекрасним подарунком для дітей на Новий рік або день народження.

  • Набір «Дослідницький планетохід» LEGO® Creator 3 в 1 (31107), з якого можна зібрати дослідний планетохід, космічну базу або космічний корабель, надихає дітей на творчі ігри. Збірні моделі надають безмежні можливості для ігор!
  • Які пригоди чекають дітей в космосі? Вони розвиватимуть свої творчі здібності і навички конструювання, досліджуючи інопланетянина в дослідницькому планетоході, поповнюючи запаси космічної бази, подорожуючи по незвіданих планетах на космічному кораблі або конструюючи власні незвичайні моделі. 
  • З цього набору можна зібрати три різні моделі: планетохід, що є основною моделлю набору «Дослідницький планетоход» LEGO® Creator 3 в 1 (31107), космічну базу або космічний корабель, які можна об'єднати з іншими наборами. У набір також входить мініфігурка космонавта, яка зробить гру ще цікавіше.
  • Цей чудовий набір сподобається всім шанувальникам творчого конструювання. Моделі дослідницького планетохода, космічної  станції і космічного корабля стануть прекрасним подарунком на Новий рік, день народження або інше свято для хлопчиків і дівчаток у віці від 8 років.
  • Чи готові Ви до пригод? Цей планетоход розміром трохи більше 17 см у висоту, 20 см в довжину і 11 см в ширину з безліччю дивовижних деталей просто створений для справжніх пригод!

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code