ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Сімейні канікули з фургоном

Артикул:31108

LEGO® • Сімейні канікули з фургоном (31108)
3199 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
31108
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Creator
Вік:
9-14
Деталі:
766
Коробка:
540 x 282 x 78
Дата виходу:
Червень 2020

Пакуй рюкзаки! Настав час вирушити у відпустку! Прикріпи будинок на колесах до крутого ретромобіля і вирушай на природу на вихідні. Знайди відповідне місце, розбий табір і злови трохи риби на вечерю. Ой, подивися на цього милого звір ... о, ні, це ж СКУНС! Коли цей смердючий кошмар закінчиться, перебудови будинок на колесах і автомобіль в фургон або червоно-білий маяк. Вихідні на природі - не проблема з цим набором 3 в 1! Creator.

Сімейні канікули з фургоном (31108) - це відмінна розвага на природі та оригінальні пригоди. У комплекті ретро автомобіль і трейлер з кухнею, туалетом, знімним дахом і стороною, що відкривається . Цей повний набір функцій і аксесуарів також включає в себе три мініфігурки, тому діти можуть відразу почати грати.

  • Цей дивовижний набір LEGO Creator 3 в 1 дозволяє створювати як мінімум три різні іграшки. Діти можуть побудувати ретро-автомобіль і будинок на колесах, а потім перетворити його в туристичний кемпер або маяк з безліччю деталей. Вони також зможуть проявити свої творчі здібності і придумати власну, абсолютно нову модель.
  • Набори LEGO Creator 3 в 1 пропонують дітям деталізовані і реалістичні моделі, надихаючі на захоплюючі ігри. Вони надають нескінченні можливості для конструювання та ігор і пробуджують уяву у дітей різного віку. Ці захоплюючі і надихаючі набори стануть прекрасним подарунком для дітей на Новий рік або день народження.
  • Безліч можливостей на кожному кроці! Деталізований трейлер і іграшковий автомобіль допомагають тренувати уяву і дизайнерські навички! У наборі також є три мініфігурки і три фігурки тварин.
  • Будинок на колесах з ретро-автомобілем має висоту близько 13 см, довжину 34 см і завширшки 12 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code