ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пожежний вертоліт і поліцейська машина

Артикул:10957

LEGO® • Пожежний вертоліт і поліцейська машина (10957)
299 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
10957
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Мої перші набори
Вік:
1.5-5
Деталі:
14
Коробка:
170 x 185 x 125
Дата виходу:
Січень 2021

Набор "Мій перший Пожежний вертоліт і поліцейська машина" LEGO® DUPLO® (10957) - це розвиваюча іграшка c барвистими деталями і забавними функціями.
Малюки розвивають цінні навички, граючи з цією поліцейською машиною і пожежним вертольотом. Прості завдання по зборці розвивають дрібну моторику і учать розпізнавати форми і кольори. Захоплюючі рятувальні операції надихають на ролеву гру і зміцнюють соціально-емоційні навички. Детально виконані декорації з обох боків машин, кубик-сирена (беззвучний) і пропелер, що крутиться, пожвавлюють творчу гру. Картки із зображеннями моделей у натуральну величину дозволяють збирати їх, прикладаючи кубики до картинки.
Практичні повчальні іграшки для малюків.
Іграшки LEGO DUPLO - це веселощі без меж, самовираження і веселе навчання для дошколят. З наборами DUPLO батьки можуть приєднатися до гри і спостерігати за найважливішими етапами розвитку своїх малюків.

  • Порадуйте малюка набором "Мій перший Пожежний вертоліт і поліцейська машина" LEGO® DUPLO® (10957). Ця іграшка для найменших надихає на творчу гру і допомагає дитині в розвитку.
  • Включає іграшки для зборки: вертоліт з гвинтом, що крутиться, і поліцейську машину з кубиком-сиреною (без звуку), яку можна катати. Яскраві деталі ідеально підходять для маленьких рук.
  • Прості завдання по зборці розвивають дрібну моторику; ролеві рятувальні операції зміцнюють соціально-емоційні навички; яскраві деталі і забавні функції пожвавлюють творчу гру.
  • Якісний, міцний і захоплюючий набір для дітей від 18 місяців, який можна подарувати на день народження, Новий рік або просто так.
  • Розміри вертольота : більше 9 см у висоту, 10 см в довжину і 6 см завширшки. Розміри поліцейської машини : більше 8 см у висоту, 10 см в довжину і 5 см завширшки.
  • Включає картки із зображеннями моделей у натуральну величину. Діти можуть збирати моделі, прикладаючи кубики до картинки, а батьки навчать їх розпізнавати кольори і форми.

 


Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code