ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
У Гоґвортсі: урок трансфігурації

Артикул:76382

LEGO® • У Гоґвортсі: урок трансфігурації (76382)
1099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76382
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Harry Potter
Вік:
8-14
Деталі:
241
Коробка:
191 x 262 x 61
Дата виходу:
Січень 2021

Розгорни книгу й негайно перенесися до Гоґвортсу, на урок трансфігурації професорки МакҐонеґел. Дістань із шафи підручник заклять, приєднайся до Рона й Герміони та вивчай науку трансфігурації під керівництвом виховательки Ґрифіндору. Ронові потрібна допомога: у нього не виходить перетворити свого улюбленця-щура на келих! А коли урок закінчиться, закрий палітурку й візьми книгу із собою, куди б ти не йшов.

  • "У Гоґвортсі: урок трансфігурації" LEGO® Harry Potter™ (76382) - це ігрова книга з кубиків. Відкрийте її і вирушайте в клас трансфігурації в Хогвартсе з фільмів про Гарі Поттера.
  • Містить мініфігурки Герміони Грейнджер, Рона Візлі і професорки МакҐонеґел, а ще дошку, 2 парти, 2 стільці, скриню із скарбами, шафу для зберігання, книгу заклинань і безліч автентичних аксесуарів.
  • Діти розкривають книгу, щоб потрапити на урок по трансфігурації професорки МакҐонеґел. Тут багато чарівних припасів для тренувань, але зараз Рону потрібна допомога: його домашній щур перетворився на кубок!
  • Від 8 років. Підходить для молодих чародійок і чарівників, що шукають нові способи насолоджуватися пригодами Гарі Поттера.
  • Розміри цього набору з серії "У Гоґвортсі: урок трансфігурації": більше 12 см у висоту, 8 см завширшки і 4 см в глибину. Ідеальний розмір, щоб брати його з собою і грати де завгодно.
  • Набор містить аксесуари для додаткових винахідливих веселощів, наприклад, чашку, срібний кубок і жабу для вправ по трансфігурації, а ще тут є домашній щур Рона по кличці Короста.
  • У серії є і інші набори, які можна додати в колекцію. Кожен з них відтворює урок в одному з класів знаменитого Гоґвортса, а разом вони об'єднуються в кругову панораму.
  • Усі набори LEGO® Harry Potter™ містять улюблених персонажів, забавні функції і знайомі місця з популярних фільмів. Захоплюючий, зручний і магічний подарунок для всякої юної чародійки або чарівника.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code