ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Рятувальний апарат на повітряній подушці

Артикул:42120

LEGO® • Рятувальний апарат на повітряній подушці (42120)
999 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
42120
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Technic
Вік:
8-14
Деталі:
457
Коробка:
354 х 191 х 70
Дата виходу:
Березень 2021

Шукаєте подарунок юному любителю захоплюючих транспортних засобів? Вам підійде LEGO® Technic Рятувальний апарат на повітряній подушці (42120). Модель відрізняється безліччю автентичних деталей і ідеально підходить для виконання сміливих рятувальних місій. Восьмирічним і дітям старшого віку сподобається функція «ширяння» на прихованих колесах. Обертові пропелери, маячок, кабіна з сидіннями, панель управління і рульове колесо - є безліч деталей, які варто вивчити. А коли діти захочуть відправитися в нову пригоду, вони можуть переобладнати судно в двомоторний літак з безліччю реалістичних функцій, таких як рухливі кермо напряму і хвостові елерони.

Конструктори для юних умів.

Асортимент наборів LEGO Technic включає безліч цікавих машин і механізмів для юних фанатів LEGO, готових до більш важким випробуванням. Завдяки реалістичним функціями і зовнішнім виглядом, моделі сподобаються всім дітям, які цікавляться роботою різних машин.

  • Судно на повітряній подушці стане прекрасним подарунком дітям, люблячим рятувальні транспортні засоби. Модель відрізняється безліччю автентичних деталей і ідеально підходить для пригод в світі фантазій.
  • Модель має різні цікаві особливості, такі як ефект «ширяння», гвинти, що обертаються, і маячок - прямо як у справжнього корабля на повітряній подушці.
  • Набір «2 в 1» більше підходить для юних рятувальників. Судно на повітряній подушці може бути переобладнано в двомоторний літак з рухомими кермом напрямку і хвостовими елеронами.
  • Рятувальний апарат на повітряній подушці LEGO® Technic Rescue Hovercraft (42120) стане відмінним подарунком на день народження, Новий рік або будь-який інше свято для дітей від 8 років, які цікавляться рятувальними машинами.
  • Апарат на повітряній подушці має висоту 12 см, довжину 24 см і завширшки 13 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code