ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Подвір'я палацу Ельзи

Артикул:43199

LEGO® • Подвір'я палацу Ельзи (43199)
359 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
43199
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Princess
Вік:
5-10
Деталі:
53
Коробка:
141 x 122 x 46
Дата виходу:
Січень 2022

Приєднуйся до діснеївської Ельзи у сукні крижаної королеви з діамантів та прогуляйся біля фонтану крижаного замку! Склади цей набір LEGO® ? Disney і пограй разом з Ельзою та Сніжком. Після завершення гри ти можеш використати дно фонтану та сукню Ельзи, щоб скласти скриню для зберігання у формі ромба. Для ще більшого задоволення, збери інших принцес у сукнях з діамантами (набори продаються окремо) та продовжуй нескінченну гру!

Набір «Подвір'я палацу Ельзи» LEGO® Disney (43199) відкриває для дітей віком від 5 років безліч можливостей гри. У ньому є двір з аркою та фонтаном, деталізована міні-лялечка та фігурка сніжка LEGO. Особлива «діамантова» сукня з'єднується з чашею фонтану, перетворюючись на сховище для міні-лялечки. Інтерактивні електронні інструкції зі складання, доступні у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions, допомагають дітям візуалізувати модель за допомогою інтуїтивно зрозумілих інструментів.
 
Прискоріть навчання за допомогою розваг. Цей набір дозволяє шанувальникам «Крижаног серця 2» Disney набути важливих навичок. Складання допомагає розвивати впевненість у собі, стимулюючи уяву та творчість дітей, коли ті повторюють сцени з мультфільму або вигадують свої власні. З набором можна грати незалежно або додавати до інших наборів LEGO ǀ Disney (продаються окремо).
 
Знайомі персонажі та сцени. Цей забавний набір з міні-лялечкою діснеївської Ельзи та фігуркою сніжка LEGO допоможе дітям швидко розпочати гру та стане чудовим творчим подарунком з будь-якої нагоди.
 
  • Гра з крижаним замком — подаруйте шанувальнику «Крижаного серця» Disney несподіване задоволення з набором для складання «Подвір'я палацу Ельзи» LEGO® Disney (43199). Веселощі починається зі складання і не припиняється досі.
  • Що у наборі? — до набору з 53 деталей входить збірний дворик крижаного замку з фонтаном і «діамантова» сукня, що трансформується, в якій можна зберігати міні-лялечку.
  • Відомі персонажі - в набір входять діснеївська Ельза та сніжок.
  • Його можна комбінувати з іншими наборами Disney (продаються окремо) або використовувати для самостійної гри.
  • Творчий подарунок для дітей віком від 5 років — дітям сподобається цей набір, повний можливостей для творчості, який відтворює світ мультфільму «Крижане серце».
  • Він стане кумедним подарунком-сюрпризом на свято чи просто без приводу.
  • Грайте на ходу – висота дворика з фонтаном становить понад 14 см, ширина – 14 см, а глибина – 11 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code