ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Кубики й функції

Артикул:11019

LEGO® • Кубики й функції (11019)
1349 грн

Оцінити:

Артикул:
11019
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Classic
Вік:
5-10
Деталі:
500
Коробка:
262 x 222 x 95
Дата виходу:
Березень 2022

У набір LEGO® Classic «Кубики та функції» (11019) входить безліч різнокольорових кубиків LEGO та інструкції зі збирання семи забавних моделей з елементами, що наводяться в рух шестернями. Діти можуть збирати моделі з рухомих елементів, від балерини до вертольота з гвинтами, що обертаються, а потім збирати свої власні моделі LEGO, використовуючи додаткові кубики.

Ідеально підходить для дітей віком від 5 років. Дітям буде цікаво будувати та грати з цими функціональними моделями. Кожен з них забезпечений докладними ілюстрованими інструкціями, так що навіть будівельники-початківці відчують гордість і радість від складання своїх власних моделей LEGO.

Діти розвивають важливі життєві навички. Набори LEGO Classic спонукають дітей використовувати свою уяву із захоплюючими темами та надихаючими ідеями, які надихають на необмежені ігри. Вчитися ще ніколи не було так весело!

  • Збирайте моделі LEGO® з різними функціями — LEGO Classic Кубики та функції (11019) містить барвисті елементи LEGO та сім забавних міні-моделей з елементами, що рухаються шестернями.
  • Що всередині? - Все, що потрібно дітям, щоб побудувати балерину, що обертається, вертоліт з гвинтами, що обертаються, і багато іншого, а також безліч елементів LEGO® для творчого конструювання
  • Необмежену творчість — діти можуть побудувати сім моделей, використовуючи інструкції, що додаються, а потім почати вигадувати творчі способи створення своїх власних іграшок LEGO®.
  • Подарунок на будь-який випадок — LEGO® Classic Кубики та функції (11019) — подарунок на будь-який випадок для дітей віком від 5 років.
  • У комплект входить 500 кубиків LEGO®, тому діти можуть побудувати все, що захочуть. Крім того, цей оригінальний набір можна поєднувати з іншими наборами LEGO для ще більш творчої гри.
  • Більше наборів, які можна збирати та комбінувати — цей набір можна поєднувати з іншими наборами LEGO® Classic.
  • Докладні ілюстровані інструкції зі збирання. Кожна модель в наборі поставляється з простими інструкціями, так що навіть будівельники-початківці можуть випробувати задоволення від складання своїх власних іграшок LEGO® самостійно.
  • Навчання через гру. Діти розвивають важливі творчі навички, коли будують та грають.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code