ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Завдання із каскадерською вантажівкою та вогняним колом

Артикул:60357

LEGO® • Завдання із каскадерською вантажівкою та вогняним колом (60357)
1999 грн

Оцінити:

Артикул:
60357
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Каскадери
Вік:
6-12
Деталі:
479
Коробка:
480 x 282 x 61
Дата виходу:
Березень 2023

Привезіть шоу в місто завдяки набору LEGO® City «Завдання із каскадерською вантажівкою та вогняним колом» (60357). Цей іграшковий набір для дітей віком від 6 років включає круту вантажівку з вогняними вихлопними трубами й бортовий причіп із відкидною стартовою рампою та трьома регульованими вогняними колами. Додайте до нього каскадерський мотоцикл з маховиком, водія вантажівки й дві мініфігурки каскадерів, і ви отримаєте години захопливої гри.

Містить друковані й цифрові інструкції зі складання.
Набір містить посібник із малюнками і додаток LEGO Builder — цифровий помічник у будівництві, що має функцію інтуїтивного масштабування й обертання, що дозволяє дітям, складаючи моделі, візуалізувати їх з усіх боків.

Класні дитячі іграшки.
Іграшки із серії LEGO City переносять дітей у центр подій: в їхньому розпорядженні реалістичні транспортні засоби, багатофункціональні будівлі й персонажі, які надихають на цікаву сюжетну гру. Діти можуть поєднувати набори із серії LEGO City Stuntz задля більшої динаміки.

  • Безупинні трюки – організовуйте захоплюючі шоу та змагання з набором LEGO® City Stunt Challenge Truck and Fire Hoops (60357).
  • Що в коробці – усе, що вам потрібно, щоб побудувати вантажівку з палаючими вихлопами, мотоцикл із маховим приводом і причіп із вогняними дисками, водія та 2 мініфігурки байкерів.
  • Цікаві функції та функції - діти можуть збільшити відстань між вогняними кільцями, щоб збільшити складність завдання.
  • Подарунок на будь-який випадок - подаруйте цей набір LEGO® City Stuntz як подарунок на свято, день народження або будь-яке свято для дітей і любителів трюків віком від 6 років.
  • Розміри. Висота вантажівки — 9 см, довжина — 18 см, ширина — 9 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code