ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Догляд за тваринами на фермі

Артикул:10949

LEGO® • Догляд за тваринами на фермі (10949)
359 грн

Оцінити:

Артикул:
10949
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Ферма
Вік:
2-5
Деталі:
11
Коробка:
191 x 141 x 70
Дата виходу:
Березень 2021

Набір LEGO® DUPLO® Догляд за тваринами на фермі (10949) - це іграшка на всі випадки життя, яка пробудить уяву дитини і допоможе розвинути важливі навички в захоплюючій грі з 4 милими фігурками.

Фігурки тварин, що створені для маленьких дітей, сприяють їх розвитку.

Фантастичні фігурки качки, кота, свині і вівці запрошують батьків і малюків до веселої гри. Фігурки сільськогосподарських тварин були створені для того, щоб дошкільнята зіграти роль вихователів, одночасно розвиваючи навички ручної праці і соціальну та емоційну обізнаність.

Практичні розвиваючі іграшки для малюків.

Набори LEGO DUPLO надають дошкільнятам інструменти для вільної гри, самовираження і навчання, а також дозволяють батькам пережити особливі моменти, беручи участь в розвитку своїх дітей.

  • Набір LEGO® DUPLO® Догляд за тваринами на фермі (10949) з 4 милими тваринами порадує маленьких любителів тварин і спонукає їх грати творчо в поєднанні з навчанням.
  • У наборі є збірний сарай і тюк сіна з реалістичною текстурою, а також фігурки качок, кішок, свиней і овець.
  • Чарівна і міцна іграшка для дітей від 2 років  - прекрасний подарунок на Новий рік, день народження або просто нагорода для вихованих дітей.
  • Розміри набору більше 10 см у висоту, 9 см в ширину і 6 см в глибину, а деталі можна розташувати по-різному і легко комбінувати з іншими іграшками LEGO® DUPLO® в фермерському стилі.
  • Щоб зробити збірку і гру ще більш захоплюючими, набір поставляється з інструкціями по збірці з кумедною історією з зображеннями моделей.
  • Набори LEGO® DUPLO® містять елементи, що стимулюють уяву і заохочують розвиваючу гру без сценарію, в якій батьки можуть брати участь разом зі своїми дітьми.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code