ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Затишний будинок

Артикул:31139

LEGO® • Затишний будинок (31139)
2499 грн

Оцінити:

Артикул:
31139
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Creator
Вік:
8-16
Деталі:
808
Коробка:
382 x 262 x 70,5
Дата виходу:
Березень 2023

Діти віком від 8 років із задоволенням розігруватимуть веселі історії з цим приголомшливим набором LEGO® Creator 3-в-1 «Затишний будинок» (31139). Він являє собою сімейний іграшковий будиночок з чотирма кімнатами: кухнею, вітальнею, головною спальнею та дитячою спальнею, а також садовою терасою. Будинок відчиняється посередині, щоб дати дітям ще більше можливостей для гри.

Кумедні іграшки, щоб зачарувати маленьких будівельників.
З допомогою цього прекрасного набору діти можуть створити три різні будинки LEGO. Вони мають змогу побудувати двоповерховий сімейний будинок з терасою в саду, перебудувати його в триповерховий будинок на каналі з офісом на мансарді, художньою галереєю та кафе, або зробити будиночок для відпочинку на озері з човном. Кожну модель можна регулювати й грати з нею у двох положеннях, а в набір входять три мініфігурки (двоє дорослих й одна дитина), які можуть мінятися одягом і зачісками для створення різних персонажів.

Додаток LEGO Builder.
Завантажуйте додаток LEGO Builder і поринайте в новий світ будівельних розваг, де діти можуть масштабувати й обертати моделі в 3D, зберігати набори й відстежувати власний прогрес.

  • Моделі будинків 3 в 1. Діти можуть відтворити сімейні історії за допомогою набору LEGO® Creator 3 в 1 Затишний будинок (31139), який містить три моделі: сімейний будинок, будинок на каналі та будинок на озері.
  • Нескінченні можливості для ігор – діти можуть будувати та перебудовувати три різні сцени: сімейний час вдома, художня галерея та кафе на каналі або відпочинок на березі озера.
  • Дві позиції для гри та декорування - кожна модель має два позиції: сімейний будинок і будинок біля озера мають петлі, щоб відкрити будівлю посередині, а верхній поверх будинку на каналі можна зняти та прикріпити до задньої частини.
  • Безліч аксесуарів. Затишний дім оснащено меблями для патіо та поштовою скринькою; У будиночку біля каналу є песик і 2 паперові човни, а в будиночку біля озера є вогнище та човен.
  • Три мініфігурки - набір будинку включає три мініфігурки (двоє дорослих і дитина), які можуть міняти одяг і зачіски для створення нових персонажів.
  • Будівництво розваги - Ця модель з 808 деталей робить будівництво весело для дітей від 8 років. Це чудовий подарунок на день народження чи Різдво.
  • Колекційна модель - модель має висоту 19 см, ширину 19 см і глибину 13 см, тому може бути прикрасою дитячої кімнати під час перерви в іграх.

 


Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code